Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Σάμου (02/11/17)

Ø Στη συνεδρίαση στις 02-11-17:

1. Έγινε η τοποθέτηση του αποσπασμένου εκπαιδευτικού Νένου Χρήστου στο Δ.Σ. Παγώνδα. Συμφωνήσαμε με την προϋπόθεση, αν δημιουργηθεί λειτουργικό κενό στη Σάμο, να υπάρξει αίτηση βελτίωσης λόγω συνυπηρέτησης.

2. Εξετάσθηκε και απορρίφθηκε (κατά πλειοψηφία 3-2) η δήλωση τροποποίησης του εκπαιδευτικού ΠΕ11/ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αράπη Κων/νο, ο οποίος ζητούσε να αποδεσμευθεί από το ωράριό του στο Δ.Σ. Βουρλιωτών και να το συμπληρώνει στο Δ.Σ. Παγώνδα. Διαφωνήσαμε, επειδή η πρώτη του επιλογή στην αρχική αίτηση διάθεσής του ήταν το Δ.Σ. Βουρλιωτών και ήδη οι ώρες που έχει τοποθετηθεί στον Παγώνδα συμπλήρωναν το προβλεπόμενο ωράριο της ειδικότητάς του στο Δημοτικό Σχολείο.

3. Διατέθηκε δύο (2) ώρες επιπλέον η εκπαιδευτικός Γαλλικών Παπαχρήστου Μαρία στο Δ.Σ. Μεσαίου Καρλοβάσου λόγω χωρισμού τάξης σε δύο τμήματα.

4. Διατέθηκαν:

α) για δύο ώρες ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, Καλαμάρας Νικόλαος και για τέσσερις ώρες η Μουχάλη Μαρία στο Γυμνάσιο Αγίου Κηρύκου. Διαφωνήσαμε με τη διάθεση της Μουχάλη Μαρίας, επειδή η τοποθέτησή της στο Δ.Σ. 1ο Αγίου Κηρύκου έγινε από την ίδια τη Δ/ντρια Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου,

β) για οκτώ ώρες (5 Καραβοστάμου & 3 στο 2ο Ραχών) ο Καλίμαρης Ιωάννης

γ) η εκπαιδευτικός Φυσικής αγωγής, Μαυρίκη Άννα στο Δ.Σ. Καλλιθέας για 4 ώρες.

δ) διατέθηκε επιπλέον μία ώρα στο Δ.Σ. Βουρλιωτών η εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας, Κελεπούρη Άννα. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε αίτησή της προς το ΠΥΣΠΕ Σάμου από 18-10-17 και εξετάσθηκε σήμερα. Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι οποιοδήποτε αίτημά τους προς το ΠΥΣΠΕ να κοινοποιούνται και στα μέλη του ΠΥΣΠΕ (οι ίδιοι να τα κοινοποιούν), ώστε να μπορούν να παρέμβουν όπως κάναμε εμείς σήμερα.

ε) δεν τοποθετήθηκε τελικά και παραμένει στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ ο εκπαιδευτικός Φυσικής αγωγής, Καρράς Ευάγγελος, αν και συζητήθηκε στο ΠΥΣΠΕ. Διαφωνήσαμε με τη τοποθέτηση που προτάθηκε, επειδή ζητήθηκε να διατεθεί 12 ώρες στο ολιγοθέσιο Δ.Σ. Παλαιοκάστρου και πέντε (5) ώρες στο Δ.Σ. Βαθέος και ζητήσαμε να δοθούν λιγότερες ώρες στο Δ.Σ. Παλαιοκάστρου. Το ΠΥΣΠΕ κατά πλειοψηφία (4-1) αποδέχθηκε την εισήγηση της Προέδρου του ΠΥΣΠΕ, επειδή ήταν ενήμερος και ο συνάδελφος. Στη συνέχεια όμως το ΠΥΣΠΕ αναίρεσε την απόφασή του, επειδή δεν είχε δήλωση τοποθέτησης.

5. Αναγνωρίσθηκαν πέντε μεταπτυχιακά αναπληρωτών που είχαν συνάφεια και ζητήθηκαν για άλλα τέσσερα, επιπλέον στοιχεία, ενώ δεν αναγνωρίσθηκε ένα.

6. Αναγνωρίσθηκε η προϋπηρεσία ογδόντα (80) αναπληρωτών εκπαιδευτικών για χορήγηση Μ.Κ. Συμφωνήσαμε με την προϋπόθεση οι συνάδελφοι να έχουν το δικαίωμα της ένστασης.

  • Ιδρύθηκε στο 1ο Νέου Καρλοβάσου νέα Τάξη Υποδοχής.
          Δείτε όλες τις τάξεις Υποδοχής εδώ
  • Διορίστηκαν στο ΠΥΣΠΕ Σάμου τρεις εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής (2 στην Α Σάμου και 1 στη Β΄ Σάμου) που μπορείτε να τις δείτε εδώ

Διαβάστε εδώ την προηγούμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 25-10-17

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Κακαγιάννης Αντώνης, 
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου,
6940556436-6944271826 - 22730.61970/61231,

Δάλλη Μαρία, 
Αναπληρώτρια Αιρετή ΠΥΣΠΕ Σάμου,
6974476651 - 22730.32572, 

Δεν υπάρχουν σχόλια: