Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Τελικός Πίνακας μορίων υποψηφίων Δ/ντών Δ.Ε Σάμου (μετά τις ενστάσεις)

Δείτε τον τελικό πίνακα,ο οποίος επικυρώθηκε από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου, με τα μόρια των υποψηφίων Δ/ντών μετά τις ενστάσεις.

Την Τρίτη (25/7/17)  θα γίνουν οι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων και Ε.Κ. από τους υποψήφιους Δ/ντές.

Την Πέμπτη (27/7/17) θα συνεδριάσει το Συμβούλιο Επιλογής και θα προτείνει την τοποθέτηση των Δ/ντών σε σχολικές μονάδες και Ε.Κ. της προτίμησής τους, σύμφωνα με τη σειρά τους στον τελικό αξιολογικό πίνακα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το έγγραφο Φ.361.22/27/96038/Ε3/08-06-2017 παροχής διευκρινίσεων του ΥΠ.Π.ΕΘ.:

«1. Ο επιλεγείς Διευθυντής σχολικής μονάδας θα πρέπει να συμπληρώνει το υποχρεωτικό ωράριο της θέσης του Διευθυντή στη σχολική μονάδα ή το Ε.Κ. που έχει επιλεγεί. Υποψήφιος διευθυντής ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τοποθέτηση σε σχολική μονάδα όπου δεν είναι δυνατό να συμπληρώνει το υποχρεωτικό ωράριο του Διευθυντή, αποκλείεται από τη διαδικασία επιλογής στο συγκεκριμένο σχολείο. Συνεπώς δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για θέση Διευθυντή σχολικής μονάδας ή Ε.Κ. έχει ο εκπαιδευτικός εφόσον το ωρολόγιο πρόγραμμα της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας περιλαμβάνει αριθμό διδακτικών ωρών για τα μαθήματα πρώτης και δεύτερης ανάθεσης καθώς και της πιθανής δεύτερης ειδικότητας ο οποίος αντιστοιχεί στον αριθμό ωρών υποχρεωτικού ωραρίου για το Διευθυντή.

2. Η προϋπόθεση της συμπλήρωσης του υποχρεωτικού ωραρίου της θέσης του Διευθυντή στη σχολική μονάδα ή το Ε.Κ. προκειμένου να αποκτήσει ο υποψήφιος διευθυντής το δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τη συγκεκριμένη σχολική μονάδα ή Ε.Κ., ελέγχεται με βάση το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα του τρέχοντος σχολικού έτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: