Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

H ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου ευχαριστεί θερμά ΟΛΕΣ τις συναδέλφισσες και ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους που εμπιστεύονται και στηρίζουν σταθερά τη παράταξή μας, το μόνο ανεξάρτητο, ταξικό, αγωνιστικό σχήμα στο Σύλλογό μας, χωρίς κομματικές αναφορές και προσωπικές στρατηγικές.

Ευχαριστούμε και όλους εκείνους, που ανεξάρτητα από τις τελικές αποφάσεις τους, εξακολουθούν να εμπιστεύονται την ανιδιοτελή μαχητική στάση μας, να επικροτούν και να προσδίδουν αξιοπιστία στον καθαρό και συνεπή λόγο μας, να αναγνωρίζουν το δίκιο των απόψεων και των θέσεών μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι ΜΟΝΟ εμείς στηρίξαμε με τα ψηφίσματά μας τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που είχαν πρόβλημα με τη μισθοδοσία τους, τους συναδέλφους ειδικοτήτων στο να διατίθενται περισσότερες ώρες στα σχολεία (αυτό σημαίνει λιγότερα σχολεία τοποθέτησης και ουσιαστικότερο έργο), τις τοποθετήσεις αναπληρωτών με ενιαίο πίνακα σύμφωνα με τα μόριά τους, την 2χρονη προσχολική αγωγή, την ειδική Αγωγή, τους πρόσφυγες …

Με την ενωτική και ασυμβίβαστη δράση μας, θα συνεχίσουμε τον αγώνα με πείσμα, για το ξαναζωντάνεμα των συμμετοχικών διαδικασιών. Να γίνει ο Σύλλογος υπόθεση όλων των συναδέλφων!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Αν θέλουμε μόνιμους μαζικούς διορισμούς, παιδαγωγική ελευθερία και δημοκρατία στα σχολεία χωρίς αξιολογήσεις – αυτοαξιολογήσεις και αλληλοσπαραγμό, δημόσια και δωρεάν Παιδεία, Υγεία και κοινωνική ασφάλιση, πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στα πλαίσια που βάζουν η ΕΕ, το ΔΝΤ, ο ΟΟΣΑ, οι επιτροπές και οι θεσμοί τους, τα μνημονιακά κυβερνητικά κόμματα (σε όποια θέση κι αν βρίσκονται κάθε φορά).

Αυτή την ευθύνη, στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα - καθεμιά μας, οφείλουμε ΟΛΟΙ μας σήμερα να την αναλογιστούμε και να την αναλάβουμε.

Γιατί ισχυρό, μαχητικό και διεκδικητικό Συνδικάτο σήμερα, σημαίνει να είναι το πραγματικό αντίπαλο δέος απέναντι σε όλους τους κυβερνώντες, παλιούς και νέους, οι οποίοι επιβουλεύονται τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Ο αγώνας συνεχίζεται !
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Οι Υποφήφιοι της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: