Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Δεν βλέπεις «survivor»; Είσαι αδικαιολόγητος και… πνευματικά καθυστερημένος!

Τελικά ο Έλληνας, άντρας η γυναίκα νέος η νέα δεν βάζει μυαλό μπροστά στην απόλαυση της κλειδαρότρυπας. Μάλιστα όταν η κλειδαρότρυπα έχει «ίντριγκα», μπουτάκι… γυμνό, η στήθος το απολαμβάνει ακόμα καλύτερα. Ποια κρίση, πείνα, δυστυχία, πόνος και στεναγμός!!! Survivor, παροξυσμός(!) και ξερό ψωμί. Τι! βιβλίο θα διαβάσει η θα δει κάποια αξιόλογη εκπομπή για να ξεστραβωθεί; Άγιο Δομίνικο και «χαβαλέ». Είναι της μόδας διαφορετικά είσαι out!

Εάν δεν βλέπεις «survivor» είσαι ηλίθιος/α, βλάξ πνευματικά καθυστερημένος η Μ@k@κας, αφού το παρακολουθούν όπως λένε οι… μετρήσεις 70-80% η 3-4 εκατομμύρια Έλληνες. Εσύ γιατί να μην μορφωθείς σε ανώτατο «πνευματικό» επίπεδο, απολαμβάνοντας και Καραϊβική «καρύδα» από τα ματωμένα γυναικεία χέρια των Διάσημων και Μαχητών Ελλήνων αγωνιστών που διαπρέπουν παράλληλα στα… αγωνίσματα της παραλίας και μας κάνουν υπερήφανους; Άντε σε Ολυμπιακούς αγώνες!

Ο ΣΚΑΙ, βλέποντας τα Ελληνικά «ληγούρια» να πεινάνε για ίντριγκα, αποφάσισε να του δώσει περισσότερη… τροφή ακατέργαστη όπως τη μαζεύει από τους σκουπιδότοπους της παραλίας του Άγιου Δομίνικου για να τους αποβλακώσει ακόμη περισσότερο. Έτσι αύξησε τις ώρες μετάδοσης με έξτρα εκπομπές, για να ικανοποιεί τα κανιβαλικά ένστικτα των τηλεθεατών.

Δεν έχουμε τίποτα με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Άλλωστε παίζεται σε πολλές χώρες του κόσμου. Τέτοια όμως τρέλα και παροξυσμός στα social media και αναπαραγωγή από άλλα κανάλια μόνο στην Ελλάδα γίνεται, και αυτό εκμεταλλεύεται ο ΣΚΑΙ. Όσο περισσότερη δόση του δίνεις, τόσο περισσότερο τον εκμεταλλεύεσαι, όπως τον ναρκομανή!

Υπάρχει και μια διαφορά. Την εκμετάλλευση, έχει ο Τούρκος παραγωγός Acum Ilicali φίλος του Τούρκου προέδρου Ερντογάν. Έτσι φαίνεται τα «ληγούρια» με τον Τούρκο παραγωγό το απολαμβάνουν καλύτερα σε όλα τα επίπεδα…. Άρα καλά έκανε ο ΣΚΑΙ και αύξησε τις ώρες μετάδοσης όλη την Εβδομάδα.

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι απολαμβάνει ο τηλεθεατής βλέποντας κάποια εξουθενωμένα κορμιά να αγωνίζονται για τον «άρτον» της επιβίωσης. Πάντως πρέπει να είναι πολύ «μαζόχας» ο Έλληνας για να απολαμβάνει τέτοιο θέαμα. Εκτός αν μέσα από το survivor και τον Τούρκο παραγωγό ηδονίζεται το μυαλό του πιστεύοντας ότι ζει και αυτός τις χίλιες και μια νύχτες που απολαμβάνει ο Acum χαϊδεύοντας του παράλληλα και τον Κ…..! σαν Τούρκος με παραδόσεις. Ληγούρια, προσοχή!!!

Να φοράτε τσιγκινα «βρακοσόβρακα» όταν παρακολουθείτε survivor. Σε λίγο ο ΣΚΑΙ θα μεταδίδει το ριάλιτι όλο το 24ώρο απ΄ευθείας από τον Άγιο Δομίνικο σε περιγραφή Ελεονόρας Μελέτη. Ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές!!! Όλη η Ελλάδα θα βλέπει…survivor. Κοινωνία…, εικόνα σου είμαι και σου μοιάζω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: