Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

"Να γίνουν άμεσα οι τοποθετήσεις του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού στο Βόρειο Αιγαίο"

Στις 11/10 ανακοινώθηκε η κύρωση οριστικών πινάκων κατάταξης υποψηφίων προσωρινών αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού για τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και τις σχολικές μονάδες με έγκριση παροχής παράλληλης στήριξης από ΕΕΠ για το Βόρειο Αιγαίο.

Είναι σημαντικό να γίνουν άμεσα οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των συναδέλφων (ΕΕΠ και ΕΒΠ) έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν ως σήμερα από τις ειδικότητες.

Η όποια καθυστέρηση προκαλεί δυσκολίες στις ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ και αναστέλλει από μέρα σε μέρα την εργασία ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, φυσικοθεραπευτών, εργοθεραπευτών, λογοθεραπευτών, Νοσηλευτών και του αναντικατάστατου Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.

• Οι οριστικοί πίνακες έχουν αναρτηθεί
• Η ανάγκη κάλυψης των θέσεων είναι άμεση
• Ο χρόνος τρέχει και μας αφήνει πίσω.
• Κάποιοι περιμένουν να εργαστούν για να ζήσουν τις οικογένειες τους και άλλοι για να επιβιώσουν στις ανάγκες τις καθημερινότητας. 

Τι περιμένουμε; 

…κι επειδή τελευταία κυκλοφορούν σωρηδόν το emails ελπιδοπληροφόρησης στο διαδικτυακό χώρο, σας θυμίζω τα σοφά λόγια του Tolkien «Η ελπίδα δεν είναι νίκη» και τα λόγια του Καζαντζάκη “Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» 

Πολέμα!”

του Δρ. Παναγιώτη Τσουκαρέλλη Ε.Ε.Π Κοινωνικού Λειτουργού Υποψήφιου Αιρετού ΠΥΣΕΕΠ Βορείου Αιγαίου

Κατανομή πιστώσεων ΕΕΠ στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου για το σχολικό έτος 2016-17

Δήλωση προτιμήσεων 2016-17 ΕΕΠ 21-26
Δήλωση προτιμήσεων 2016-17 ΕΕΠ 23
Δήλωση προτιμήσεων 2016-17 ΕΕΠ 25
Δήλωση προτιμήσεων 2016-17 ΕΕΠ 28
Δήλωση προτιμήσεων 2016-17 ΕΕΠ 29
Δήλωση προτιμήσεων 2016-17 ΕΕΠ 30
Ατομικά στοιχεία αναπληρωτών ΕΕΠ

Ενημέρωση για τη διαδικασία πρόσληψης και τοποθέτησης προσωρινών αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) για το σχολικό έτος 2016-17

Κύρωση οριστικού πίνακα κατάταξης υποψηφίων προσωρινών αναπληρωτών ΕΕΠ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου (11-10-2016)
  1. Δελτίο Τύπου για ΕΕΠ
  2. Απόφαση κύρωσης οριστικών πινάκων κατάταξης υποψήφιων προσωρινών αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), για τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και τις σχολικές μονάδες με έγκριση παροχής παράλληλης στήριξης από ΕΕΠ ΠΕ25 (Σχ. Νοσηλευτών) της Περιφερειακής Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, με ισχύ για το διδακτικό έτος 2016-2017
  3. Οριστικοί πίνακες κατάταξης ΕΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: