Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Τα οργανικά κενά στο ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ (23-6-2016)

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τη συμπλήρωση των Πινάκων με τα οργανικά κενά. Συγκεκριμένα:

Πίνακας Α΄ οργανικής σύνθεσης Διδακτικού Προσωπικού Α΄ Σάμου:

Διαφώνησα με την υποβάθμιση των οργανικών θέσεων των Κοντακεΐκων (5/θ) και ζήτησα οι οργανικές θέσεις του σχολείου να υπολογισθούν ως 6/θ και να γίνουν συνολικά στην Α΄Σάμου 163 από 161.

Πίνακας Α΄ οργανικής σύνθεσης Διδακτικού Προσωπικού Β΄ Σάμου: 

Διαφώνησα με την υποβάθμιση των Φούρνων σε 4/θέσιο και ζήτησα να υπολογισθούν οι οργανικές θέσεις του σχολείου ως 6/θ και να γίνουν συνολικά στη Β΄Σάμου 55 από 52.


Πίνακας Β΄ κενών οργανικών θέσεων στις ΣΜΕΑΕ και στα Τ.Ε. :

Συμφώνησα να παραμείνουν τα κενά όπως εμφανίζονται στον πίνακα Α΄ και Β΄ Σάμου.

Σημείωση: Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική τη διατήρηση των θέσεων υπεύθυνων Ολοημέρων και όλες τις θέσεις των πρόσθετων όπως προέκυπτε μέχρι τώρα.

Οι μεταθέσεις σύμφωνα με την ανακοίνωση του αιρετού του ΚΥΣΠΕ, Παληγιάννη Βασίλη, υπολογίζονται να ανακοινωθούν την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016. Τότε θα έχουμε και μια συνολική εικόνα για τα οργανικά κενά όλων των περιοχών της Ελλάδας.

Μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων θα υπολογισθούν εκ νέου τα οργανικά κενά από το  ΠΥΣΠΕ Σάμου, εφόσον έχουμε μεταβολές στις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών.

Στη συνέχεια θα ζητηθούν από τους εκπαιδευτικούς που έχουν ζητήσει με αίτησή τους μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ να δηλώσουν τα σχολεία που επιθυμούν.

Δηλώνουμε κατά σειρά τα σχολεία που επιθυμούμε, άσχετα αν έχουν οργανικό κενό, επειδή κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων μπορεί να προκύψουν οργανικά κενά και να μην τα έχετε δηλώσει.

Οι αιτήσεις των αναπληρωτών θα υποβληθούν ηλεκτρονικά και θα υπολογισθεί για πρώτη φορά και η προϋπηρεσία του 2010 και καλό θα είναι να αναρτηθούν οι πίνακες από τον ΑΣΕΠ, επειδή θα αλλάξει η σειρά πολλών συναδέλφων. Μπορείτε να λάβετε υπόψη και τα κενά που θα ανακοινωθούν από τα ΠΥΣΠΕ για να κάνετε την αίτησή σας.

Οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών εντός ΠΥΣΠΕ γίνονται συνήθως τέλους Αυγούστου, εφόσον ανακοινωθούν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Η Δ/νση θα ενημερώσει με εγκύκλιό της το χρονικό διάστημα που θα κάνουν αιτήσεις οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για απόσπαση.
Δάλλη Μαρία, 
Αναπληρώτρια  Αιρετή ΠΥΣΠΕ Σάμου,
6974476651 - 22730.91775 

Κακαγιάννης Αντώνης, 
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου,
6944271826 - 22730.61970/61231

Δεν υπάρχουν σχόλια: