Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Επιτροπή Διεκδίκησης για θέματα Υγείας: Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουνε…

Στην συνεδρίαση της επιτροπής διεκδίκησης για θέματα υγείας, που έγινε στις 15 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε να φτιαχτεί ένα κείμενο με τις προτεραιότητες που έχουν οι διάφορες δομές υγείας στο νησί μας (Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας, ΕΚΑΒ).

Στην συνέχεια (κατά τις 22-23 Φεβρουαρίου που θα είχε φτιαχτεί το κείμενο) η επιτροπή θα συνεδρίαζε πάλι, ώστε να διαμορφωθεί το τελικό κείμενο σύμφωνα με την γνώμη όλων. Έπειτα θα συζητιόνταν πως θα δράσει η επιτροπή, και με ποιο τρόπο θα διεκδικήσει αυτά τα ζητήματα.

Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" αναρωτιέται που ο κ. Βαλκαμλής ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής ότι έχει ήδη φτιαχτεί το κείμενο στις 18 Μαρτίου, ύστερα από το δελτίο τύπου της παράταξης για το συγκεκριμένο θέμα.

Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" αντιτίθεται που το έγγραφο έχει σταλθεί στον υπουργό, χωρίς να έχει αποφασιστεί σε ποιους και με ποιόν τρόπο θα απευθυνθούμε.

Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" εκπλήσσεται που το έγγραφο αυτό αναφέρετε σε θέματα που ουδέποτε συζητήθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου.

Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" αντιτίθεται που το έγγραφο αυτό, χωρίς να έχει τελικά διαμορφωθεί από την επιτροπή, "υπογράφετε" από όλα τα μέλη της.


Κύριε δήμαρχε και κύριε Βαλκαμλή θα έπρεπε να είστε πιο προσεχτικοί. Πρέπει κάποτε να μάθετε τι σημαίνει σοβαρότητα, δημοκρατία, συλλογικότητα, και εκτέλεση αποφάσεων πλειοψηφίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: