Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΑΔΕΔΥ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (8πμ - 11πμ) ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΒΑΪΝΑ & ΧΡΟΝΗ ΣΤΙΣ 17/11

xronis_vainas_smallΗ Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους Παντελή Βαϊνά και Γιώργο Χρόνη, αιρετούς του ΠΥΣΠΕ Γ΄ Αθήνας, οι οποίοι δικάζονται στις 17 Νοεμβρίου(!!!!) γιατί έχουν μηνυθεί από υποψήφιους διευθυντές μετά από τις κρίσεις των διευθυντών του 2011.

Ως λόγοι για τις μηνύσεις των υποψήφιων διευθυντών αναφέρονται η "παράβαση καθήκοντος" και η "κατάχρηση εξουσίας" και όλα αυτά γιατί βαθμολογήθηκαν με χαμηλό βαθμό από τους αιρετούς.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι οι αιρετοί είχαν όλο το δικαίωμα να βαθμολογήσουν όπως αυτοί έκριναν και τους τιμά που στην βαθμολόγησή τους πήραν υπόψη τους τις καταγγελίες που είχαν εις βάρος τους οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι για αυταρχική και αντισυναδελφική συμπεριφορά από Συλλόγους Α/θμιας Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας.

Μετά και την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαιτεί να σταματήσουν τώρα οι ποινικές διώξεις σε βάρος των αιρετών γιατί ποινικοποιούν τη συνδικαλιστική δράση και την έκφραση γνώμης και αποφασίζει διευκολυντική στάση εργασίας για την Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015, από τις 8:00 έως τις 11:00 πμ και συγκέντρωση συμπαράστασης στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων (κτήριο 9, αίθουσα 12).

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: