Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Άνω Βαθύ Σάμου: Μια περιοχή που δεν την υποστηρίζουν

IMG_9725Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την δημοτική κοινότητα Βαθέος. Εκεί ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις διάφορες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και συζήτησε για τα προβλήματα της περιοχής.

Οι κάτοικοι αναφέρθηκαν στο ότι έχει πολλά προβλήματα η περιοχή, αλλά δεν έχει εμφανιστεί κανείς από την δημοτική αρχή για να τα ακούσει ή να δείξει ότι θέλει να τα λύσει. Το βασικότερο πρόβλημα είναι η καθαριότητα.

IMG_9724 (1)Το καλοκαίρι γεμίσαμε ποντίκια και φίδια, είπαν χαρακτηριστικά. Είναι τραγικό να μην υπάρχει ένας εργάτης καθαριότητας σε όλη την περιοχή. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το parking στο Χριστιάνα που είναι γεμάτο σκουπίδια, το θέατρο που είναι παραμελημένο και το παραδοσιακό πέτρινο μονοπάτι (Χριστιάνα) της περιοχής που έχει γεμίσει βάτια.

Το Άνω Βαθύ είναι ένα γραφικό και ωραίο μέρος. Είναι μια μεγάλη περιοχή που δεν την υποστηρίζουν, και είναι πλήρως εγκαταλελειμμένο. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί έχει ερημώσει αυτός ο τόπος, και κανένας δεν κάνει τίποτα. Είναι κρίμα, όπως είπαν, γιατί αν αυτή η περιοχή ήταν σε άλλο νησί, σίγουρα θα την ήξεραν όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: