Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Κουμαραδαίοι Σάμου : Άλλα μας λέγανε, και άλλα γίνονται…

IMG_9708Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Κουμαραδαίων. Την υποδέχτηκαν κάτοικοι, και η εκπρόσωπος του χωριού, Θεολογία Κληρονόμου. Έγινε ενημέρωση για διάφορες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και στη συζήτηση που ακολούθησε, τοποθετήθηκαν οι κάτοικοι σε πολλά θέματα.

IMG_9706Η εκπρόσωπος του χωριού αναφέρθηκε στο ότι έχουν γίνει ελάχιστα πράγματα στο χωριό. Μόνο λίγες μέρες έχουν ασχοληθεί οι υπεύθυνοι του δήμου με τα βασικά θέματα της καθημερινότητας. Άλλα έλεγαν προεκλογικά, και άλλα τελικά γίνονται.

Οι αγροτικοί δρόμοι δεν έχουν καθαριστεί πλήρως, ενώ κάποιοι κοντεύουν να κλείσουν από τα σπάρτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο δρόμος προς το αντλιοστάσιο του χωριού, όπου τα κλαδιά δεν αφήνουν πλέον να μπορεί κάποιος να πάει με ευκολία εκεί.

IMG_9712Ο επίλογος δόθηκε από έναν μαθητή Λυκείου, κάτοικο του χωριού. Τα χωριά ο δήμαρχος τα έχει παραμελήσει, όπως είπε. Δείχνοντας φωτογραφίες από το κινητό του για τον κεντρικό δρόμο, αναρωτιόνταν ότι είναι αδιανόητο οι δρόμοι να είναι έτσι, γεμάτοι λακκούβες. Αναγκάζονται, όπως χαρακτηριστικά είπε, τα αυτοκίνητα με τους τουρίστες να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα, με φόβο και κίνδυνο να τρακάρουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: