Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Μαυρατζαίοι Σάμου : Υποσχέσεις, αλλά καμία εμφάνιση…

Click image to closeΤην Τετάρτη 17 Ιουνίου η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Μαυρατζαίων. Εκεί συζήτησε με τους παρευρισκομένους και έγινε αναλυτική παρουσίαση διάφορων αποφάσεων που έχουν έρθει στο δημοτικό συμβούλιο. Έγινε εποικοδομητική συζήτηση για διάφορα θέματα, αλλά και ενημέρωση από πολλούς για τα προβλήματα του χωριού.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας, Δημήτρης Κυριαζής, διάφορα προβλήματα της καθημερινότητας δεν έχουν λυθεί. Στην αγροτική οδοποιία δεν έχει γίνει καμιά παρέμβαση, εδώ και πολλά χρόνια. Πρέπει να φτιαχτεί άμεσα ένας καινούργιος αγροτικός δρόμος πάνω από το νεκροταφείο, διότι αν ξαναπιάσει καμιά φωτιά, το χωριό είναι εκτεθειμένο. Επίσης, δεν υπάρχει πρόσβαση να πάνε στην δεξαμενή του χωριού, ούτε για να την καθαρίσουν.

Ο εκπρόσωπος ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι έκανε ότι του ζήτησαν, ώστε να ενημερωθεί η νέα δημοτική αρχή για τα θέματα του χωριού, αλλά δεν έγινε καμιά αλλαγή. Του υποσχέθηκαν ότι θα έρθει ένας αντιδήμαρχος με την τεχνική υπηρεσία για να καταγράψουν προβλήματα, αλλά ακόμα δεν έχει εμφανιστεί κανένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: