Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η "Ανατροπή" στο Παλαιόκαστρο και στους Σπαθαραίους

Λόγω έκτακτης υποχρέωσης του προέδρου της τοπικής κοινότητας Παλαιοκάστρου, η προγραμματισμένη επίσκεψη ενημέρωσης και συζήτησης από την δημοτική παράταξη "Ανατροπή" μετατίθεται για την Παρασκευή 3 Απριλίου. Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται στις 6 το απόγευμα στην κοινότητα του χωριού.

Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" παραβρέθηκε σε συζήτηση φορέων και κατοίκων για διάφορα προβλήματα των Σπαθαραίων. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα, που πρέπει κάποτε και από κάποιους να λυθεί, είναι η αποκατάσταση τμήματος του πλακόστρωτου στην είσοδο του χωριού. Το έργο έχει τελειώσει από το 2010, αλλά άμεσα δημιουργήθηκαν προβλήματα και ζημιές, και είναι πλέον επικίνδυνη μέχρι και η διέλευσή του.

Επειδή τα χρόνια περνάνε, η υπομονή έχει στερεύσει, και δεν γίνεται άλλο ένα καλοκαίρι το πλακόστρωτο να βρίσκεται σε αυτά τα χάλια, αποφασίστηκε από τους παρευρισκομένους να βρεθεί λύση. Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την Κυριακή του Θωμά, με συνεργασία πολλών κατοίκων, ώστε να συγκεντρωθεί ποσό, και να μπορέσουν οι κάτοικοι από μόνοι τους να αποκαταστήσουν τον πλακόστρωτο δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: