Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Παλαιόκαστρο Σάμου : Παλεύουμε να μην χαθεί η καθημερινότητά μας

Την Παρασκευή 3 Απριλίου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα του Παλαιοκάστρου. Εκεί ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για θέματα της δημοτικής αρχής, και έγινε συζήτηση για διάφορα θέματα και συγκεκριμένα για αυτά που απασχολούν τους κατοίκους του χωριού.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Γιώργος Ξαγοράρης, λύνονται κάποια ζητήματα, αλλά δεν πρέπει να χαθεί η καθημερινότητα, που είναι η προτεραιότητά τους. Αναφέρθηκε επίσης και στην καλή συνεργασία που έχει με τους υπόλοιπους 2 τοπικούς συμβούλους, Γιώργο Καπνιά και Σοφία Παπανικολάου.

Άμεσα και πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου πρέπει να διευθετηθεί ο καθαρισμός των παραλιών. Επίσης, υποχρεωτικά το καλοκαίρι πρέπει να υπάρχει ένας εργάτης καθαριότητας για την ευρύτερη περιοχή του Παλαιοκάστρου. Τέλος, οι αγροτικοί δρόμοι δεν έχουν φτιαχτεί καθόλου και είναι ακαθάριστοι εδώ και 3 χρόνια.

Στόχος και όνειρο του προέδρου, αλλά και πολλών κατοίκων, είναι να αξιοποιηθούν περισσότερο οι παραλίες της κοινότητας και να μπορούν με ευκολία να δένουν εκεί σκάφοι επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: