Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Α΄ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/Ν ΣΑΜΟΥ

clip_image002Σας ενημερώνουμε ότι η Α΄ Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 17/2/2015 στο Δ.Σ. Μεσαίου Καρλοβάσου στις 9:00.

1. ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2014-15:

Μετά από το αίτημα πολλών πρωτοβάθμιων Συλλόγων να μειωθεί η συνδικαλιστική μας συνδρομή, σας ενημερώνουμε ότι το τελικό ποσό διαμορφώνεται πλέον στα 30 ευρώ. Από αυτά, τα 24 ευρώ είναι η συνδρομή για τη ΔΟΕ (μέρος των οποίων προορίζεται για την ΑΔΕΔΥ) και τα υπόλοιπα 6 ευρώ παραμένουν στο Σύλλογό μας.

_ Η συνδρομή μας είχε συμφωνηθεί να κρατηθεί από τη Δ/νση Α/βάθμιας Εκπ/σης σε δύο δόσεις, όπως γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια. Η πρώτη δόση όμως (15 ευρώ) δεν κρατήθηκε από τη μισθοδοσία του Ιανουαρίου 2015, αλλά ούτε από τη μισθοδοσία του Μαρτίου, όπως ενημερωθήκαμε σήμερα μετά από τηλεφωνική παρέμβασή μας. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ενημερωθείτε σχετικά με νέα ανακοίνωση του Συλλόγου.

_ Για τους συναδέλφους που έχουν προσληφθεί μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ και Δημοσίων Επενδύσεων αλλά και για τους αποσπασμένους από άλλα ΠΥΣΠΕ δεν μπορεί να κρατηθεί η συνδρομή τους από τη Δ/νση, επομένως η πρώτη δόση (15 ευρώ) θα κρατηθεί την ημέρα των εκλογών.

2. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Περιληπτική έκθεση των εργασιών και αποφάσεων της Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. από τους Αντιπροσώπους του Συλλόγου (15 λεπτά).

2. Ενημέρωση των μελών του Συλλόγου από τους αιρετούς εκπροσώπους στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. (20 λεπτά)

3. Απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. (5 λεπτά)

4. Κριτική πεπραγμένων του Δ.Σ. από τα μέλη του Συλλόγου (20 λεπτά)

5. Απολογισμός Ελεγκτικής Επιτροπής (5 λεπτά).

6. Απολογισμός εσόδων–εξόδων προηγούμενης συνδικαλιστικής χρονιάς και προϋπολογισμός εσόδων–εξόδων της νέας συνδικαλιστικής χρονιάς.

7. Δευτερολογία Προέδρου (15 λεπτά).

8. Ψηφοφορία επί των πεπραγμένων του Δ.Σ.

9. Όσα γράφονται στην ημερήσια διάταξη:

10. ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ (20 λεπτά)

11. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.

3. Ανακήρυξη υποψηφίων:

Οι υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τη νέα Ελεγκτική Επιτροπή, όπως κατατέθηκαν από τους εκπροσώπους των παρατάξεων στο Διοικητικό Συμβούλιο, είναι οι ακόλουθοι:

clip_image001clip_image002

 

clip_image004

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΨΙΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ Γ.Σ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

clip_image006

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: