Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ψήφος τιμωρίας από τους εκπαιδευτικούς

Φωτογραφία: Ας το θυμούνται πάντα οι εκάστοτε κυβερνώντες.Χάσαμε το χαμόγελό μας στα σχολεία με τα πειράματά τους...Οι εκπαιδευτικοί αποτέλεσαν μια ομάδα που χτυπήθηκε από τα Μνημονιακά μέτρα.

Υποβαθμίστηκαν βαθμολογικά.

Εξαθλιώθηκαν ιδιαίτερα οι νέοι οικονομικά.

Η κόντρα και ο πόλεμος της απερχόμενης κυβέρνησης και του συστήματος εξουσίας ΠΑΣΟΚ ήταν απίστευτη απέναντι σε αυτόν τον κλάδο.

Κι ο κλάδος ψήφισε…γιατί θέλει πάλι να επιστρέψει το χαμόγελο και η ηρεμία στα σχολεία μας. Να μας αφήσουν να επιτελέσουμε με αξιοπρέπεια το λειτούργημά μας θέλουμε…..

Φωτογραφία: Ας το θυμούνται πάντα οι εκάστοτε κυβερνώντες.Χάσαμε το χαμόγελό μας στα σχολεία με τα πειράματά τους...

Επίσης, δεν εξελέγη ο πρώην Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Εκτός Βουλής έμεινε και ο ο πρώην υφυπουργός Παιδείας κ. Δερμεντζόπουλος καθώς συγκέντρωσε 11.821 σταυρούς προτίμησης αποτέλεσμα που τον φέρνει στη 2η θέση πίσω από τον κ. Δημοσχάκη που καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 13.420 ψήφους. Να σημειώσουμε ότι η ΝΔ εκλέγει έναν βουλευτή στον Έβρο.

Οι Αμανατίδης, Κουράκης και Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ επανεκλέγονται. Ο κ. Αμανατίδης συγκεντρώνει 25.480 σταυρού με καταμετρημένο το 92.40 % των εκλογικών τμημάτων. Να σημειώσουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές ο κ. Αμανατίδης είχε βρεθεί δεύτερος με 11.583 σταυρούς. Οι 25.480 ψήφοι συνιστούν αύξηση που ξεπερνά τις 110 ποσοστιαίες μονάδες τον κ. Αμανατίδη.

Η Θεανώ φωτίου όπως όλα δείχνουν μπαίνει στην βουλή καθώς έως τώρα βρίσκετα στην 13η εκλογιμη θέση με 3.668

Ο Τάσος Κουράκης καταλαμβάνει την 3η θέση με 20.125 σταυρούς διευρύνοντας και αυτός σημαντικά τον αριθμό των 12.975 σταυρών που είχε λάβει στις εκλογές του 2012.

Παρολαυτα ο Ανδρέας Λοβέρδος βρίσκεται στη 2η εκλόγιμη θέση με 2.926 ψήφους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: