Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Υποψήφιος χαστουκισμένος Πρόεδρος – Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

satyroproko23- Ποιος το περίμενε; Ο Σταύρος Δήμας που χαστουκίστηκε κάποτε από την αείμνηστη Μαρίκα Μητσοτάκη, προτείνεται από τον Σαμαρά, που τέθηκε στο παρελθόν εκτός ΝΔ από τον εθνικό μας «γουρλή» πάει για Πρόεδρος.

- Πρόκειται σίγουρα για εκδίκηση του Σαμαρά απέναντι στο Μητσοτακέικο. Απορώ με τη καρδιά θα τον ψηφίσουν ο Κυριάκος και η Θεοδώρα;

- Πάντως οι κακές γλώσσες λένε ότι για την Τρίτη κρίσιμη ψηφοφορία ο Σαμαράς θα προτείνει πρόσωπο-έκπληξη που θα δώσει άλλοθι σε πολλές βουλευτές άλλων κομμάτων ώστε να δώσουν την πολυπόθητη ψήφο.

- Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για υποψήφιο Πρόεδρο που είναι και χαστουκισμένος και «λαγός». Πάντως, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των κεφαλαιούχων.

- Πονηρός ο Σαμαράς. Θέλει να μετατρέψει την ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία σε ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία χρησιμοποιώντας τους 180 ψήφους για την εκλογή του Προέδρου και να συνεχίσει τη «σφαγή»!

- Τυπικά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκφράζει πρώτα όλους τους Έλληνες. Για πρώτη φορά ένας υποψήφιος Πρόεδρος εκφράζει όλους τους Ευρωπαίους, του Αμερικάνους, τους Κινέζους κλπ.

- Ο πρώτος υπουργός μνημονιακών οικονομικών κύριος Παπακωνσταντίνου πάει Ειδικό Δικαστήριο, λέει, για τη Λίστα Λαγκάρντ, λέει. Γιατί; Επειδή δεν πρόλαβε να σβήσει κι άλλα ονόματα από τη λίστα;

- Δηλαδή, αν γίνουν εκλογές και κάνει κυβέρνηση ο ΣυΡιζΑ, θα σχίσει τα μνημόνια, θα διαγράψει το χρέος και θα βγει από το ευρώ και την ΕΕ; Μια παράκληση: Να είναι μεσημέρι για να έχουν προλάβει κάποιοι να ξυπνήσουν.

- Ένας άλλος Σταύρος, ο Θεοδωράκης ο ποταμάκης, θα ήθελε να κυβερνήσει κάποτε η Εθνική Ελλάδος και να πάψουν να βγαίνουν βουλευτές οι αγαπημένοι των τηλεοράσεων.

- Τώρα, σαν το σχόλιο θα μπορούσε να κάνει κάποιος για τα παραπάνω που να μην φαντάζει ασήμαντο μπροστά στη συγκλονιστική δήλωση του Σταύρου του ποταμάκη; Κάτι είπε ο Αϊνστάιν περί βλακείας και σύμπαντος!

- Ο Χαϊκάλης της ΑΝΕΛ συνεχίζει το σήριαλ 50-50 και στην Βουλή, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου. Παύλο το καταλάβαμε. Μπορεί και να ψηφίσεις αλλά μπορεί και να αρνηθείς να μην ψηφίσεις.

- Ο Σαμαράς ανίχνευσε τη δημιουργία ρεύματος στην ελληνική κοινωνία που πιέζει τους βουλευτές όλων των κομμάτων να ψηφίσουν Πρόεδρο τον εκλεκτό του. Εκτός από πρωθυπουργός λειτουργεί και ως αμπερόμετρο!

- Ο Σαμαράς, όσο καιρό το κόμμα του βρίσκεται στην κυβέρνηση, δεν ανίχνευσε ποτέ τη δημιουργία κανενός ρεύματος στην ελληνική κοινωνία που πίεζε τους βουλευτές να πουν «όχι» στα μνημόνια; Ούτε εβονίτης να ήταν!

- Έμαθε ότι βγάζουμε Πρόεδρο και πλάκωσε και ο Γιωργάκης. Του άρεσε το παιχνίδι «Πρωθυπουργός της Ελλάδας» και θέλει να το ξαναπαίξει. Βολεύεται όμως και με το παιχνίδι «Αρχηγός κόμματος».

- Πάντως από όλη την ιστορία με το Ρωμανό, μένει μια πικρή γεύση για το πόσο έχει υποτιμηθεί η ανθρώπινη ζωή.

- Και δεν μιλάω μόνο γι’ αυτούς που φρόντισαν να την υποτιμήσουν αλλά και για εμάς που τους αφήσαμε να το κάνουν. Βρε μπας κι ήρθε η ώρα να τους σταματήσουμε;

σΑτΥρΟπΡόΚοΣ

Περισσότερες ΣαΤυΡόΠρΟκΕς ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: