Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Σεμινάρια διευθυντών για την αξιολόγηση στην Αθήνα: ούτε οι πόρτες δεν άνοιξαν!

Με τη μαζική και αποφασιστική τους παρουσία έξω από τα σχολεία – επιμορφωτικά κέντρα, οι εκπαιδευτικοί απέκλεισαν από πολύ νωρίς τα χαράματα τις εισόδους των σχολείων. Τα σεμινάρια ακυρώθηκαν !
Μαζικές οι συγκεντρώσεις στα μπλόκα έξω από το 16ο και το 135ο Δ.Σχ. Αθηνών όπου μέλη του Συλλόγου μας μαζί με γειτονικούς Συλλόγους στάθηκαν αποφασιστικά μπροστά στις πύλες. Πάνω από 150 συνάδελφοι συμμετείχαν στο μπλόκο, στις εισόδους του 5ου και του 6ου Δ. Σχ. Ζωγράφου.
Χαιρετίζουμε την αγωνιστική στάση των συναδέλφων καθώς και την παρουσία και συμπαράσταση των ενώσεων και συλλόγων γονέων, των μελών ΕΛΜΕ, των τοπικών φορέων, κινήσεων και συλλογικοτήτων, των δημοτικών συμβούλων και παρατάξεων που στάθηκαν στο πλευρό μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας για συμπαράσταση και κάνοντας πράξη το μέτωπο αγώνα. Χαιρετίζουμε το αγωνιστικό φρόνημα των διευθυντών εκείνων που δηλώνουν απεργία και απέχουν από το σεμινάριο τιμώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιδιότητα του μέλους του Συλλόγου και της ΔΟΕ. Επιμένουμε σε αυτή την επιλογή και τους καλούμε να δηλώσουν και στο Σύλλογο τη συμμετοχή τους στην απεργία.
Ούτε κουνούπι δεν πέρασε !
Το Υπουργείο Παιδείας μετράει μια ακόμα ήττα. Χιλιάδες εκπαιδευτικοί απέκλεισαν τις εισόδους όλων των σχολείων – επιμορφωτικών κέντρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιμόρφωση δεν έγινε πουθενά !! Το σχέδιο κατακερματισμού των επιμορφώσεων και αιφνιδιασμού του εκπαιδευτικού κινήματος έφερε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Οργισμένοι και αποφασισμένοι οι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν μαζικά στον αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στο υπουργείο.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά ακόμα πιο μαζικά την Τετάρτη 18/6, στις 7 πμ στα μπλόκα, έξω από τα σχολεία – επιμορφωτικά κέντρα
ΟΡΘΙΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ
Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ
Α ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: