Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ταξί μετέφεραν στελέχη της εκπαίδευσης στο υπουργείο παιδείας για τα Σεμινάρια Αξιολόγησης

Υπό την προστασία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων  ταξί μετέφεραν στο υπουργείο Παιδείας  στελέχη εκπαίδευσης για την  υποχρεωτική επιμόρφωση τους  σε θέματα αξιολόγησης, καθώς εκατοντάδες δάσκαλοι και καθηγητές είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο χώρο, σε μια προσπάθεια να «μπλοκάρουν» τα σεμινάρια . Eπίσης άλλα στελέχη εισήλθαν στο υπουργείο Παιδείας με τα πόδια.

Ορισμένα στελέχη που εμποδίστηκαν από τους συγκεντρωμένους εκπαιδευτικούς  να εισέλθουν  στο χώρο των σεμιναρίων, σύμφωνα με πληροφορίες πέρασαν την "πύλη" του υπουργείου μετά τη λήξη της συγκέντρωσης.

 

Το υπουργείο Παιδείας από το πρωί είχε ζωθεί από άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι την ώρα της έλευσης των στελεχών εκπαίδευσης στο υπουργείο απωθήθηκαν, ενώ έγινε και χρήση χημικών.

 

 

Οπως το esos ενημερώθηκε από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Παιδείας η Επιμόρφωση των στελεχών εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

 

 

 

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 62 ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι πληροφορίες που προέρχονται από την πλευρά των  συνδικαλιστών, αλλά δεν επιβεβαιώνονται από το υπουργείο Παιδείας κάνουν λόγο για συμμετοχή στο σεμινάριο 62 στελεχών από τα 158 συνολικά.

Φωτό: EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: