Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών από όλη την Πελοπόννησο στην Τρίπολη- (video)

ekpaid-silal'Πουθενά αλλού δεν ασκείται προς τους εκπαιδευτικούς τέτοια πίεση, όπως συμβαίνει στην Πελοπόννησο''

Στην Τρίπολη βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία από τους συλλόγους εκπαιδευτικών όλης της Πελοποννήσου, καθώς και αντιπροσωπεία από την διδασκαλική ομοσπονδία. 

Οι εκπαιδευτικοί συναντήθηκαν κάτω από τα γραφεία της περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης Πελοποννήσου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, καθώς όπως υποστηρίζουν πως σε κανένα άλλο γεωγραφικό διαμέρισμα δεν παρατηρείται το φαινόμενο των αφόρητων πιέσεων που ασκούνται στους εκπαιδευτικούς στην Πελοπόννησο.

Εκπαιδευτικοί που βρέθηκαν στην διαμαρτυρία, τόνισαν πως ασκούνται τεράστιες πιέσεις προς τους εκπαιδευτικούς από την διοίκηση της περιφερειακής εκπαίδευσης Πελοποννήσου, προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση ενός προγράμματος αξιολόγησης στο οποίο είναι αντίθετοι.

Ο κ.Κομνηνός Μαντάς,αντιπρόεδρος της διδασκαλικής ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ), ανέφερε χαρακτηριστικά: ‘’Αυτή την στιγμή χωρίς να υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο , το οποίο να επιβάλλει τους ρυθμούς που επικαλείται η περιφερειακή διεύθυνση Πελοποννήσου, πιέζονται οι συνάδελφοι να προχωρήσουν σε μια διαδικασία στην οποία είναι αντίθετοι. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίσει να ασκείται τόσο μεγάλη πίεση στους εκπαιδευτικούς για συνεδριάσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που δεν υπάρχουν πουθενά και μάλιστα σε συγκεκριμένη κατεύθυνση που ορίζει η περιφερειακή διεύθυνση κάτι που αναιρεί την ίδια την συνεδρίαση’’.

Δείτε βίντεο:

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: