Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΑΜΟΥ: ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Στάση εργασίας την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και συγκέντρωση στο Δ.Σ. Αγίου Κων/νου

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 πρόκειται να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο  «ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ» για Δ/ντές και Προϊσταμένους Σχολικών Μονάδων της 1ης και 2ης  Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Σάμου στο Δ.Σ. Αγίου Κων/νου.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας ενεργοποιεί την 3ωρη στάση εργασίας της ΔΟΕ για την Τρίτη 21 Ιανουαρίου από 8-11 π.μ. και καλεί όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση στο Δ.Σ. Αγίου Κων/νου στις 8:30 π.μ., προκειμένου να μπλοκάρουμε το σεμινάριο που έχουν προγραμματίσει οι σχολικές σύμβουλοι της 1ης και 2ης  Εκπαιδευτικής Περιφέρειας και ο Διευθυντής Π.Ε. Σάμου για τους Δ/ντές/Προϊσταμένους των σχολείων ευθύνης τους.

Επιπλέον, προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας 11-14.00 που οι συνάδελφοι μπορούν, αν χρειαστεί, να χρησιμοποιήσουν.

Καλούμε:

· τις σχολικές Συμβούλους και το Διευθυντή Π.Ε Σάμου να ακυρώσουν το σεμινάριο.

· τους συναδέλφους Διευθυντές/Προϊσταμένους που έχουν κληθεί να πάρουν μέρος στο σεμινάριο να μη συμμετάσχουν και να συνταχτούν με τις αποφάσεις του συλλόγου και της ΔΟΕ, δηλώνοντας στάση εργασίας, ώστε να είναι συνδικαλιστικά και υπηρεσιακά καλυμμένοι.

· όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση ώστε να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ τη διεξαγωγή του, ακολουθώντας το παράδειγμα δεκάδων άλλων Συλλόγων σε όλη τη χώρα.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε το δικό μας «όχι στην αξιολόγηση». Κατανοώντας ότι η προώθηση της αξιολόγησης σημαίνει κινητικότητα και απολύσεις, μισθολογική καθήλωση των εκπαιδευτικών, με βάση τη σύνδεση της αξιολόγησης με το ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο και τις ποσοστώσεις του, κατηγοριοποίηση των σχολείων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών και πλήρη διάλυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας, στέλνουμε μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ότι η αυτοαξιολόγηση και η αξιολόγηση ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙΚΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ “ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ’’ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δ/Ν Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: