Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Συλλογή Υπογραφών για προσμέτρηση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών και μετά τις 30-6-2010

Κύριε υπουργέ, θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για το γεγονός της μη προσμέτρησης της προϋπηρεσίας μας μετά τις 30/06/2010 στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών σύμφωνα με το νόμο 3848/10.

Το “πάγωμα” των πινάκων που έγινε πριν από 4 χρόνια επιφέρει αδικίες στον τρόπο πρόσληψης των αναπληρωτών. Συγκεκριμένα, όσοι βρισκόμαστε χαμηλά στην κατάταξη, με το φόβο της επικείμενης ανεργίας δηλώνουμε μακρινές από τον τόπο συμφερόντων μας περιοχές με αποτέλεσμα να προσλαμβανόμαστε μακριά ,με όποιες συνέπειες έχει αυτό στην οικονομική και οικογενειακή μας ζωή.

Όσοι έχουν μένει “κλειδωμένοι” ψηλά συνειδητά επιλέγουν να δηλώνουν μόνο τον τόπο τους και να προσλαμβάνονται 2-3 μήνες αργότερα. Αυτό γίνεται από το 2010 και μετά, συνεπώς στην πραγματικότητα υπάρχουν ανακατατάξεις στους πίνακες, οι οποίοι όσο δεν ενημερώνονται διαιωνίζουν την άδικη κατάσταση που βιώνουμε.

Τον Νοέμβρη του 2013 είχατε δεσμευτεί στη ΔΟΕ πως θα μεριμνήσετε για το θέμα. Αναμένουμε την παρέμβασή σας για την επίλυση και την άρση των αδικιών που συνεχίζονται φέτος για τέταρτη σχολική χρονιά.

Επιτροπή Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: