Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Στη Σάμο ο Δημήτρης Καζάκης στις 23-24/11

Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Πα.Μ και επιφανής οικονομολόγος Δημήτριος Καζάκης, θα βρίσκεται, προσκεκλημένος του Ε.Πα.Μ. Σάμου, στο νησί μας στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2013, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Γεωργή, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.Πα.Μ.

Στο Δημαρχείο Καρλοβασίου, το Σάββατο 23 Νοέμβρη στις 18.00 , και στο Δημαρχείο Βαθέως, την Κυριακή 24 Νοέμβρη την ίδια ώρα, θα πραγματοποιηθεί ομιλία κατά την οποία θα αναλυθούν οι τρέχουσες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις και οι καταστροφικές προοπτικές που αυτές δημιουργούν για τη χώρα, ενώ παράλληλα θα συζητηθούν και λύσεις διεξόδου από αυτή τη ζοφερή κατάσταση που μας έχει οδηγήσει η υπογραφή μνημονίων και δανειακών συμβάσεων.

Στην ανοιχτή συζήτηση που θα ακολουθήσει, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διατυπώσουν ερωτήματα, ή να καταθέσουν τις θέσεις τους, προκειμένου μέσα από έναν γόνιμο διάλογο να συνειδητοποιήσουμε ότι η πορεία που ακολουθούμε δεν είναι μονόδρομος και ότι υπάρχει η δυνατότητα ανατροπής της, αν όλοι εμείς ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία, να αποκαταστήσουμε τη Δημοκρατία και να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα όπου ζούμε κι όπου θέλουμε να ζήσουν και τα παιδιά μας.

Επειδή οι λύσεις μόνο συλλογικά και ενωτικά μπορούν να αναζητηθούν, στην ομιλία –ανοιχτή συζήτηση καλείται να συμμετάσχει κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Σάμου, όπως και κάθε σωματείο, φορέας ή πολιτικός εκπρόσωπος του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: