Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ! Όλοι στον αγώνα για το Δημόσιο Δωρεάν σχολείο και τη Δημοκρατία!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δ/Ν Σάμου καλεί όλους τους συναδέλφους σε καθολική συμμετοχή στην απεργία της Τρίτης, 14 Μάη, και σε απεργιακή συγκέντρωση στις 12.30 στο 1ο Γυμνάσιο Σάμου για να διατρανώσουμε την αλληλεγγύη μας προς τους συναδέλφους καθηγητές και τον αγώνα μας για τη δημοκρατία

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου συμπαραστέκεται έμπρακτα και στηρίζει τους συναδέλφους της Β/Βάθμιας εκπαίδευσης που βρέθηκαν στο στόχαστρο της τρικομματικής κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αποφασίζοντας την «προληπτική» επιστράτευση όλων των καθηγητών της Β/βάθμιας εκπαίδευσης «μέχρι νεωτέρας»! Η επίθεση αυτή για άλλη μια φορά έχει μόνο στόχο να προωθήσει και να επιβάλει την κατεδάφιση του Δημόσιου Δωρεάν Σχολείου και τη συντριβή όλων των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών,

ü Η πολιτική των ταξικών φραγμών που φέρνει πανελλαδικές εξετάσεις σε όλο το Λύκειο, που κλείνει Σχολεία, που θέλει να στοιβάξει σε 30άρια και βάλε τμήματα μαθητές χωρίς βιβλία, θέρμανση και λεωφορεία, η πολιτική των χιλιάδων απολύσεων που τρομοκρατεί και εξαθλιώνει τους εκπαιδευτικούς, θα ανατραπεί!

ü Η φασιστικού τύπου πολιτική που απανωτά απαγορεύει το δικαίωμα της απεργίας σε κάθε κλάδο εργαζομένων, που στοχεύει να τσακίσει τα σωματεία μας και να δέσει χειροπόδαρα όλο το λαό, δεν θα περάσει!

clip_image001

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ με αντίστοιχες αποφάσεις να αντιταχθούν στη πρωτόγνωρη βαρβαρότητα και τρομοκρατία και να πλημμυρίσουμε τη χώρα με μεγαλειώδη απεργιακό ξεσηκωμό!

Καλούμε το Σαμιώτικο λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία μας να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα ενάντια στον κοινό μας εχθρό: Την πολιτική της κυβέρνησης που θέλει το λαό και τα παιδιά μας αμόρφωτους και υποταγμένους δούλους του συστήματος της εκμετάλλευσης, της πείνας, της ανεργίας και της ανελευθερίας!

ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: