Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΕΛΜΕ ΣAMOY : ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ14 ΜΑΗ 10πμ στο 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΑΜΟΥ

AP5 22-4-10ΜΑΖΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ!

Όλοι στον αγώνα για το Δημόσιο Δωρεάν σχολείο και τα δικαιώματα μας!

Η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για να προωθήσει και να επιβάλλει την κατεδάφιση του Δημόσιου Δωρεάν Σχολείου και τη συντριβή όλων των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών, αποφάσισε την επιστράτευση όλων των καθηγητών της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «μέχρι νεωτέρας»!

ü Η πολιτική των ταξικών φραγμών που φέρνει πανελλαδικές εξετάσεις σε όλο το Λύκειο, που κλίνει Σχολεία, που θέλει να στοιβάξει σε 30άρια και βάλε τμήματα μαθητές χωρίς βιβλία, θέρμανση και λεωφορεία, η πολιτική των χιλιάδων απολύσεων που τρομοκρατεί και εξαθλιώνει τους εκπαιδευτικούς, θα ανατραπεί!

ü Η φασιστικού τύπου πολιτική που απανωτά απαγορεύει το δικαίωμα της απεργίας σε κάθε κλάδο εργαζομένων, που στοχεύει να τσακίσει τα σωματεία μας και να δέσει χειροπόδαρα όλο το λαό, δεν θα περάσει!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Σάμου με μια φωνή, καλεί όλους τους συναδέλφους στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης 14 Μαΐου στις 10 πμ, στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σάμου για να αποφασίσουμε:

Ø Μεγάλο απεργιακό αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής που διαλύει τα σχολεία και τις εργασιακές σχέσεις και κατακτήσεις μας

Ø Μαζική άρνηση της επιστράτευσης

Καλούμε όλες τις ΕΛΜΕ , με αντίστοιχες αποφάσεις να αντιταχθούν στη πρωτόγνωρη βαρβαρότητα και τρομοκρατία, και να πλημμυρίσουμε τη χώρα με μεγαλειώδη απεργιακό ξεσηκωμό!

Καλούμε το Σαμιώτικο λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία της χώρας, να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα ενάντια στον κοινό μας εχθρό: Την πολιτική της κυβέρνησης που θέλει το λαό και τα παιδιά μας αμόρφωτους και υποταγμένους δούλους του συστήματος της εκμετάλλευσης, της πείνας, της ανεργίας και της ανελευθερίας!

ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ-ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: