Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό Μελών των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Α/θμιας Εκπ/σης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου  καλεί τους Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με οργανική θέση στην περιφέρεια του οικείου

Π.Υ.Σ.Π.Ε., οι οποίοι κατείχαν το βαθμό Α’ πριν την εφαρμογή του Ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226/Α/27-10-2011), υπηρετούν στην Περιφέρεια του οικείου Π.Υ.Σ.Π.Ε., πληρούν τις προϋποθέσεις που τίθενται στις ανωτέρω διατάξεις και επιθυμούν να ορισθούν μέλη του οικείου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) ως Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς την Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου από 13-12-2012 και μέχρι 21-12-2012.

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να απευθύνεται στην Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και να συνοδεύεται από Δήλωση Υπολογισμού Διοικητικής Εμπειρίας και Βεβαίωση Υπηρεσίας Υποψηφίου, στις οποίες θα υπολογίζεται αναλυτικά η διοικητική εμπειρία σε θέσεις: Σχολικού Συμβούλου, Διευθυντή Σχολικής Μονάδας, Προϊσταμένου Γραφείου Π.Ε. και Διευθυντή Διεύθυνσης Π.Ε..

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ως εξής:

Α) Οι Σχολικοί Σύμβουλοι απευθείας στην Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.

Β) Οι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω των οικείων Διευθύνσεων Π.Ε..

Οι Προϊστάμενοι των ΚΕΔΔΥ θα υποβάλλουν τα σχετικά δικαιολογητικά απευθείας στην Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.

Οι αρμόδιοι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι ΚΕΔΔΥ θα πρέπει να εκδώσουν Βεβαίωση για κάθε ενδιαφερόμενο, στην οποία θα βεβαιώνεται ο βαθμός, η οργανική θέση, η θέση που υπηρετεί και ο συνολικός χρόνος άσκησης καθηκόντων σε θέσεις Σχολικού Συμβούλου, Διευθυντή Εκπαίδευσης, Προϊσταμένου Γραφείου Π.Ε. και Διευθυντή Σχολείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και ο χρόνος που έχει διανυθεί σε κάθε μία από τις προαναφερόμενες θέσεις. Επίσης, θα βεβαιώνεται ο συνολικός χρόνος εκπαιδευτικής υπηρεσίας. Ως καταληκτική ημερομηνία για τον υπολογισμό του χρόνου διοικητικής και εκπαιδευτικής υπηρεσίας ορίζεται η 7η Δεκεμβρίου 2012.

Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης και οι Προϊστάμενοι ΚΕΔΔΥ θα πρέπει να αποστείλουν τις υποβληθείσες αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, επικυρωμένο αντίγραφο του σχετικού τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών, όπου υπάρχει, τις βεβαιώσεις με τη διοικητική υπηρεσία, καθώς και συγκεντρωτικό πίνακα με το συνολικό αριθμό των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση, το αργότερο μέχρι τις 24-12-2012, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν αιτήσεις παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά.

Επισυνάπτονται σχετικά υποδείγματα (α. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος β. Δήλωση Διοικητικής Εμπειρίας γ. Βεβαίωση Διοικητικής και Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας και δ. Συγκεντρωτικός πίνακας).

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και οι Υπεύθυνοι των Υπηρεσιών, στις οποίες κοινοποιείται η παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος, να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητάς τους και να τηρηθεί αυστηρά το οριζόμενο χρονοδιάγραμμα.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ

Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΟΝΤΕΛΛΗ

Διαβάστε περισσότερα εδώ και εδώ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: