Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Σύλλογος Δασκάλων Σάμου : Δελτίο τύπου για τη σύλληψη του Θανάση Αγαπητού και των υπαλλήλων της ΠΟΕ ΟΤΑ

Μια μέρα μετά τη διαδήλωση εργαζομένων σε συνεδριακό χώρο της ΔΕΘ, όπου έδινε συνέντευξη ο Γερμανός πρέσβης, η αστυνομία κάνοντας χρήση των σχετικών βίντεο συνέλαβε στο χώρο εργασίας τους το δάσκαλο Αγαπητό Θανάση (που τον συνέλαβαν στο σχολείο!!!), μέλος Δ.Σ. του Β΄ Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης, μέλος της Ε.Ε. Ν/Τ ΑΔΕΔΥ-ΕΔΟΘ και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ και τους εργαζόμενους στους Δήμους Ευόσμου και Κορδελιού, Αρβανίτη Σαράντη και Κυρατζόπουλο Θωμά.

Οι συλλήψεις, η κρατική καταστολή, τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα δεν μπορούν να κάμψουν το λαϊκό αγωνιστικό φρόνημα. Σήμερα, 39 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ο λαός παλεύει ενάντια σε κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ για ψωμί, παιδεία, λευτεριά, δουλειά για όλους, δημόσια Παιδεία και Υγεία. Οι λαϊκοί αγώνες δεν τρομοκρατούνται, δεν καταστέλλονται.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει τις τρομοκρατικές συλλήψεις των τριών εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη και ζητά:

· Να σταματήσει αμέσως κάθε δίωξη και να αφεθούν ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες συνάδελφοί μας.

· Το Δ.Σ. της ΔΟΕ να πάρει άμεσα θέση και να εκφράσει αλληλεγγύη στους συλληφθέντες καταδικάζοντας τις τρομοκρατικές συλλήψεις.

· Οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν μαζικά σε όλες τις κινητοποιήσεις και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στους συλληφθέντες. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, η ενότητα η δύναμή μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Κακαγιάννης Αντώνης

clip_image002[4]

Η Γραμματέας

Εμμανουηλίδου Αλεξία

Δεν υπάρχουν σχόλια: