Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τα λειτουργικά κενά στο ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ (7-9-12) - Ενημέρωση


Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη
 
Δείτε τα λειτουργικά κενά στο ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ μετά την ανακοίνωση της Α' φάσης των αναπληρωτών Δασκάλων και Νηπιαγωγών.

Στην Α’ Σάμου προσλήφθηκαν 51 Δάσκαλοι και 15 Νηπιαγωγοί, ενώ στη Β’  17 και 8 αντίστοιχα.  

Τα κενά είναι ακριβώς όσο και οι  αναπληρωτές που διορίστηκαν. Αυτό σημαίνει ότι δε θα παραμείνει κανένας αναπληρωτής στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ.


Καλό είναι να δηλωθούν όλα τα λειτουργικά κενά κατά σειρά προτίμησης, ακόμα και σ' αυτά που δεν υπάρχουν λειτουργικά κενά, επειδή  το ΠΥΣΠΕ μπορεί να δεχθεί αιτήσεις βελτίωσης ή επανεξέτασης εκπαιδευτικών. Αν οι εκπαιδευτικοί δε τοποθετηθούν σε σχολεία της προτίμησής τους, θα τους τοποθετήσει το ΠΥΣΠΕ υποχρεωτικά σε σχολεία που θα παραμείνουν κενά.

Στα λειτουργικά κενά των σχολείων με αστερίσκο, ο τελευταίος που θα τοποθετηθεί θα παραμείνει στο Γραφείο της Δ/νσης. Επειδή ο κάθε συνάδελφος δεν ξέρει  αν θα είναι ο τελευταίος που θα τοποθετηθεί στα συγκεκριμένα σχολεία, καλό είναι να δηλωθεί στη δήλωση προτίμησης ότι δεν επιθυμεί το Γραφείο. Διαφορετικά "κινδυνεύει" να χάσει τις επόμενες επιλογές των σχολείων που έχει δηλώσει. Όσοι δεν το έχουν κάνει μπορεί να το δηλώσουν και τη Δευτέρα πριν τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ.

Ο εκπαιδευτικός που θα τοποθετηθεί στο ένα λειτουργικό κενό του Δ.Σ. Κοκκαρίου θα καλύπτει και ώρες στο Δ. Σ. Βουρλιωτών.

Οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών θα γίνουν τη Δευτέρα 10-9-12 στις 10:00   

Διαβάστε και το προηγούμενο ενημερωτικό  εδώ 

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν εντοπιότητα θα προηγούνται μόνο αυτών που έχουν τον ίδιο ακριβώς αριθμό μορίων

Πάντα στη διάθεσή σας
Κακαγιάννης Αντώνης
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου
6944271826-2273061970

Δεν υπάρχουν σχόλια: