Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ : Την 1η Μάη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

1Η ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10πμ μπροστά στη Γενική Τράπεζα (πιάτσα ταξί)

ΚΑΤΩ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ- ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!
Ατελείωτο «αίμα και δάκρυα» απαιτούν από το λαό της χώρας οι τροϊκανοί αφέντες οι οποίοι εν μέσω της προεκλογικής περιόδου προβάλλουν προγράμματα καταλήστευσης της χώρας και του λαού ως το 2030, ενώ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και οι πρόθυμοι βοηθοί τους διαγκωνίζονται για το ποιος θα πρωτοστατήσει και θα συμβάλλει στην εφαρμογή αυτών των προγραμμάτων!

Με αυτή την επίθεση επί θύραις γιορτάζουν φέτος οι εργαζόμενοι και ο λαός της χώρας την εργατική Πρωτομαγιά, και ενώ έχουν ήδη διαμορφωθεί από την άγρια επίθεση  ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου συνθήκες κοινωνικού- εργασιακού μεσαίωνα.
ü    Με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και την επιβολή όρων σύγχρονης δουλείας σε εργάτες και εργαζόμενους
ü    Με τους  –επίσημα μετρημένους-ανέργους να φτάνουν στο 1,1 εκατομμύρια και την εξαθλίωση να εξαπλώνεται σε όλα τα λαϊκά στρώματα.
ü    Με τη συντριβή όλων των δικαιωμάτων σε ασφάλιση- σύνταξη- περίθαλψη, και κάθε κοινωνικής κατάκτησης των μαζών
ü    Με το χτύπημα του δικαιώματος στη διαδήλωση και στην απεργία, κάθε δημοκρατικού δικαιώματος και ελευθερίας των εργαζομένων και της νεολαίας να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής του συστήματος.

Σε αυτό το φόντο ετοιμάζεται μια ακόμα πιο άγρια κλιμάκωση της επίθεσης και στους εργαζόμενους του Δημόσιου τομέα που με το μανδύα της αξιολόγησης φέρνει εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις, ισόβια μισθολογική εξαθλίωση και εργασιακή τρομοκρατία για όσους παραμείνουν,  διάλυση σε ότι έχει απομείνει από τη Δημόσια Εκπαίδευση και Υγεία.

Αρνούμαστε την υποταγή στο παρόν και στο μέλλον της υποδούλωσης της χώρας, των εργαζομένων και της νεολαίας στους μεγάλους ληστές και φονιάδες του πλανήτη, στο κεφάλαιο και στην εργοδοσία. Τα δικαιώματα μας για ΨΩΜΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα κριθούν στη  διεκδίκηση, στην μαζική αντίσταση και στον ανυποχώρητο αγώνα για την ανατροπή της βαρβαρότητας, στον αγώνα για να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του για να οικοδομήσουν οι εργαζόμενοι τη δική τους κοινωνία.

Την 1η Μάη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΨΩΜΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ-ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ  ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  στις 10πμ μπροστά στη Γενική Τράπεζα (πιάτσα ταξί, δίπλα στην Εθνική), στο Βαθύ

ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ

Ο Σύλλογος Δασκάλων συμμετέχει στη συγκέντρωση της ΕΛΜΕ Σάμου  στις 10πμ μπροστά στη Γενική Τράπεζα (πιάτσα ταξί, δίπλα στην Εθνική), στο Βαθύ

Δεν υπάρχουν σχόλια: