Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Διάλεξη και Σεμινάριο στο Παιδαγωγικό Τμήμα Αθηνών

 
Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. "Δημήτρης Γληνός" σας προσκαλούν στη διάλεξη του Καθηγητή Dave Hill, Middlesex University με θέμα: "Οι εκπαιδευτικοί ως ενεργοί πολίτες στην εποχή της νεοφιλελεύθερης λιτότητας", την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012, στις 18:00 στο "Αμφιθέατρο της Παλαιάς Παιδαγωγικής Ακαδημίας", Οδός Αρχαιολογικού Μουσείου 29. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από την αγγλική.

Η διάλεξη συνδιοργανώνεται με το Σύλλογο Μετεκπαιδευομένων Διδασκαλείου Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. "Δημήτρης Γληνός" και το Σύλλογο Μεταπτυχιακών Φοιτητών Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012, θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο του Καθηγητή Dave Hill, με θέμα: Παγκοσμιοποίηση, νεοφιλελευθερισμός και Εκπαίδευση, στην Αίθουσα Λόγου & Τέχνής", 10ος Όροφος - Πύργος Παιδαγωγικής, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, στις 09:00 π.μ.

Το Σεμινάριο συνδιοργανώνουν:
το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ.
ο Σύλλογος Μετεκπαιδευομένων Διδασκαλείου Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. "Δημήτρης Γληνός"
ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ.
ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ Π.Ε. "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΛΗΝΟΣ" Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΥ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΛΗΝΟΣ" Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: