Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Α.Δ.Ε.Δ.Υ Ν.Τ. ΣΑΜΟΥ : ΟΛΟΙ στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 10 & 11 ΦΛΕΒΑΡΗ

10 & 11 ΦΛΕΒΑΡΗ  ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!
Με ανυπακοή- απειθαρχία- αντίσταση
να ανατρέψουμε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική!


Τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα δεν έχουν τέλος. Τσακίζουν μισθούς και συντάξεις, ακόμα και τις αναπηρικές. Η φοροεπιδρομή και τα χαράτσια διαδέχονται το ένα το άλλο, φορολογούν τους άνεργους, όσους ζουν κάτω από το επίσημο όριο φτώχειας. Κόβουν φάρμακα, ιατρικές εξετάσεις ακόμα και για χρόνιες παθήσεις. Συγχωνεύουν και καταργούν οργανισμούς πετώντας στο δρόμο της εφεδρείας και της απόλυσης χιλιάδες. Οι μαθητές στα σχολεία, τα παιδιά μας πεινάνε.

Σήμερα η μαύρη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. η τρόικα και η ΕΕ, αποφάσισαν τη χρεοκοπία του λαού, τη χρεοκοπία μας.
Καταδικάζουν εμάς και κυρίως τα παιδιά μας να δουλεύουν και να ζουν εφ' όρου ζωής με 400 ευρώ. Καταργούν όλα τα δικαιώματα που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές με αμέτρητες θυσίες και αίμα.

Αν υποταχτούμε θα δουλεύουμε όλη μέρα με μισθό χαρτζιλίκι, χωρίς ασφάλιση για εμάς και τα παιδιά μας. Οι γέροντες θα φυτοζωούν με συντάξεις πείνας. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο ούτε από τα επιδόματα ανεργίας που παίρνει μικρό μέρος των ανέργων.
Νομοθετούν ένα εφιαλτικό μέλλον για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, τους νέους να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά, στη 48ωρη απεργία και στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Μέχρι εδώ!
Τέρμα οι θυσίες για τη σωτηρία της ΕΕ και τα κέρδη των δανειστών. Την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που την δημιούργησαν. Δεν είναι δικιά μας, δεν μας αφορά. Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος τους.

Ο μόνος δρόμος, η μόνη επιλογή, είναι ο οργανωμένος αγώνας, η αντίστασή μας, η αντεπίθεσή μας. Εργαζόμενοι στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, δεν εξαιρείται κανείς,  ίδια είναι η πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματα μας, τις ζωές μας, τις ζωές των παιδιών μας.

Στις 10 και στις 11 του Φλεβάρη να νεκρώσουν οι υπηρεσίες, και όλοι οι τόποι δουλειάς.
Να βουλιάξουν οι πλατείες από τις συγκεντρώσεις μας.

Κανένα νέο μνημόνιο.
Καμία νέα συμφωνία που καταστρέφει τις ζωές μας.
Είναι η ώρα να μιλήσει ο λαός.

ΟΛΟΙ στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 10 & 11 ΦΛΕΒΑΡΗ

Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις :
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ, 10πμ, συγκέντρωση στην πλατεία Πυθαγόρα
ΣΑΒΑΤΟ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ, κοινές ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ: 
Στη ΣΑΜΟ στις 11πμ στην πλατεία Πυθαγόρα
Στην ΙΚΑΡΙΑ στις 12πμ στον ΕΥΔΗΛΟ


                                                                        Ν.Τ. Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια: