Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ/Ν -ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ : ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 10-11 ΦΛΕΒΑΡΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 /2, στις 10πμ , στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Κρίσιμες ώρες και μέρες είναι αυτές για τους εργαζόμενους, τη νεολαία και όλο το λαό μας. Θέλουν να μας στήσουν στον τοίχο! ΔΝΤ-ΕΕ –κεφάλαιο και οι υπηρέτες τους, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ της μαύρης συγκυβέρνησης, κάνουν το μεγάλο βήμα. Για να εγκαθιδρύσουν κοινωνικό, εργασιακό μεσαίωνα. Για να δέσουν με αλυσίδες τη χώρα. Για να γίνουν η δουλειά μας, η ζωή μας, τα δικαιώματα μας και το μέλλον των παιδιών μας, θυσία στα ληστρικά συμφέροντα τους. Για να γίνουμε όλοι οι εργαζόμενοι η ύλη που θα καεί για να σωθεί το σύστημα της βαρβαρότητας, για να επικρατήσει η βαρβαρότητα.

Αρνούμαστε αυτή τη «σωτηρία»! Αρνούμαστε την πείνα των χωρίς φάρμακα γερόντων,  τη σύγχρονη δουλεία, τον κοινωνικό -εργασιακό θάνατο των νέων ανθρώπων από τα 18 τους, τη γενικευμένη εξαθλίωση, τις στρατιές της ανεργίας, τη διάλυση κάθε κοινωνικής υποδομής, το ξεπούλημα κάθε πλούτου της χώρας στα μεγάλα αρπακτικά.

Αρνούμαστε να υποταχτούμε στις δεκαετίες εξαθλίωσης που μας καλούν, αυτοί που πάντα υπηρετούσαν τα συμφέροντα των μεγάλων ληστών στη χώρα, των μεγάλων και σύγχρονων φονιάδων και νεοαποικιοκρατών του πλανήτη.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ- ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ-ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΨΩΜΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ- ΑΣΦΑΛΙΣΗ –ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ-ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!


Είμαστε κομμάτι του λαού. Θα δώσουμε όσο αγώνα χρειαστεί, κάθε θυσία και δύναμη που απαιτεί αυτός ο αγώνας, για να ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική, για να ηττηθεί η βαρβαρότητα και να ανατραπούν οι κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς της, για να νικήσει ο λαός! Με αυτό το στόχο πρέπει να ενωθούμε και να αγωνιστούμε όλοι οι εργαζόμενοι και η νεολαία, όλοι οι φορείς και οι δυνάμεις που βρίσκονται απέναντι από το έγκλημα διαρκείας που προωθούν και κλιμακώνουν ΕΕ-ΔΝΤ- κεφάλαιο και τα κόμματα τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ
ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ 10,11 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 /2, στις 10πμ , στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ


ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: