Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ DUENDE ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ … ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το «Λεύτερο Ζευγάρι» των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε θα παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα «DUENDE» από την Ικαρία στους Αθηναίους φίλους της το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου 2011.

  • Το Σάββατο 3/12/2011 και ώρα 9:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλίμου «Κάρολος Κούν» (Θησείου και Υψηλάντη στον Άλιμο) με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.
  • Την Κυριακή 4/12/2011, ώρα 11 μ.μ. στο Cabaret Voltaire (Μαραθώνος 30, Κεραμικός) με ΕΙΣΟΔΟ 10 ευρώ (με ποτήρι κρασί, μπύρας ή ρακί) .
Το «Λεύτερο Ζευγάρι» γράφτηκε το 1983.  Στο έργο περιγράφεται πότε με κωμικό και πότε με δραματικό τρόπο ο  «θάνατος» του γάμου ενός παντρεμένου ζευγαριού. Ο σύζυγος ασχολείται συνεχώς με την αναζήτηση νέων ερωτικών περιπετειών και η σύζυγος προσπαθεί κατ’ επανάληψη να δώσει τέρμα στη ζωή της. Ο άντρας, στην προσπάθεια να αποτρέψει την αυτοκτονία της γυναίκας του, θα την πείσει να τον μιμηθεί και να βρει και αυτή νέους ερωτικούς συντρόφους. Έτσι θα δοκιμάσουν από κοινού ένα είδος «ελεύθερης σχέσης» που θα την ονομάσουν «λεύτερο-ανοικτό ζευγάρι». Οι ρόλοι όμως δε θα αργήσουν να αντιστραφούν...

Παίζουν: Ηλίας Μπακόπουλος, Δέσποινα Σπανού, Μίμης Παπανικολάου/Αντώνης Καπνίσης
Σκηνοθεσία: Λάγια Μαστρογιαννίδου
Σκηνικά: Νίκος Καρούτσος
Επιμέλεια Φωτισμού, Προγράμματος και Αφίσας: Βασίλης Λουκάς

Δύο από τα πιο αγαπητά και έμπειρα μέλη της ομάδας μας, με την καθοδήγηση της πιο καλής μας φίλης, συνοδοιπόρου και «δασκάλας», με την στήριξη όλης της μεγάλης παρέας που λέγεται DUENDE, υπόσχονται να σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: