Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΟΛΜΕ: Πρωτοφανής ενέργεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Καταναγκαστική απόσπαση εκπαιδευτικού εκτός Νομού - Πανθεσσαλική στάση διαμαρτυρίας

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καταγγέλλει ως απαράδεκτη την ενέργεια της Περιφερειακής Διευθύντριας Α' & Β'/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ.Κ.Πράντζου και του Διευθυντή Δ.Ε Ν.Τρικάλων κ.Θ.Τσέλιου να αποσπάσουν καταναγκαστικά συνάδελφο Γερμανικής γλώσσας ΠΕ 07, από το ΠΥΣΔΕ Τρικάλων όπου ανήκει, σε άλλο Νομό, παρότι ο συνάδελφος κάλυπτε πλήρες ωράριο διδασκαλίας και παρότι υπάρχει έλλειμμα στα Δημοτικά σχολεία του Νομού μας.

Η παραπάνω πρωτοφανής και αντιπαιδαγωγική ενέργεια ανοίγει τους ασκούς του αιόλου και προσθέτει ακόμα μια μαύρη σελίδα στα εκπαιδευτικά χρονικά του τόπου μας. Θεωρούμε ότι αποτελεί συνέχεια της κατάργησης δεκάδων σχολικών μονάδων που προηγήθηκε την χρονιά που πέρασε αλλά και προανάκρουσμα όσων σχεδιάζονται για το άμεσο μέλλον.

Για τους λόγους αυτούς:

1) Ζητάμε την άμεση ανάκληση της παράνομης απόσπασης του συναδέλφου και

2) Κηρύσσουμε Πανθεσσαλική στάση εργασίας την ερχόμενη Πέμπτη 24-11-2011 από ώρα 11.00-14.00 και καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Γραφεία της Δ.Δ.Ε Τρικάλων την ίδια μέρα και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

3) Καλούμε, επίσης, σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Θεσσαλίας στη Λάρισα την ίδια μέρα στις 12 το μεσημέρι. 


Διαβάστε και την καταγγελία της ΕΛΜΕ Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια: