Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ, 10 Οκτωβρίου 2011

Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη

Τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τα εξής θέματα: 1. ένσταση εκπ/κού ΠΕ-70 για τη θέση υποδιεύθυνσης σχολείου 2. ορισμός αναπληρωτών Δ/ντών σχολικών μονάδων 3. επιλογή Προϊσταμένου Εκπ/κών Θεμάτων Α/θμιας Εκπ/σης 4. επανεξέταση διάθεσης εκπ/κού ΠΕ-06 και 5. τοποθέτηση εκπ/κού ΠΕ-60 μετά από ανάκληση απόσπασης.
è Στο πρώτο θέμα εξετάστηκε η ένσταση, εκπ/κού ΠΕ-70, για τη θέση υποδιεύθυνσης στο 12/θέσιο Δ.Σ. 1ου Καρλοβάσου, η οποία απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία. Η θέση μου, η οποία παρέμεινε η ίδια με την προηγούμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (27/9) είναι ότι ο συνάδελφος που επιλέχτηκε ως υποδιευθυντής :
1.                             είχε τα ίδια μόρια (10)
2.                             υπηρετούσε ήδη ως υποδιευθυντής στο ίδιο σχολείο
3.                             ήταν υποψήφιος Δ/ντής και είναι και στον πίνακα επιλογής Δ/ντών
Επιπλέον η εκπαιδευτικός έχει το Τμήμα Ένταξης και είναι και θέμα ηθικής τάξης στο να παίρνει τα δύο επιδόματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε και πρόταση από το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου.

è Στο δεύτερο θέμα  ορίσθηκαν, ως αναπληρώτριες διευθύντριες:        
s                     στο 3ο Δ.Σ. Σάμου η κ. Κοτσώνη Βασιλική, ΠΕ-70,
s                     στο Βαθέος, η κ. Φισφή Αλεξία, ΠΕ-70 και
s                     στο Μυτιληνιών, η κ. Ελένη Αργυρώ, ΠΕ-70.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα συγκεκριμένα σχολεία δεν προβλέπεται θέση υποδ/ντή και θα αναπληρώνουν το Δ/ντή, όταν αυτός λείπει ή απουσιάζει ή κωλύεται, έως 21/6/12. 
è Στο τρίτο θέμα τοποθετήθηκε η εκπαιδευτικός ΠΕ-70, Αφροδίτη Γαβριήλ, Προϊσταμένη Εκπ/κών Θεμάτων με τετραετή θητεία, η οποία λήγει την 31η Ιουλίου 2015.

è Ως τέταρτο θέμα (ΕΚΤΑΚΤΟ) επανεξετάσθηκε η διάθεση της εκπαιδευτικού ΠΕ-06, κας Κουσκουμπέκου Δήμητρας, ως εξής : 4 ώρες στο 1ο Νέου Καρλοβάσου, 20 ώρες (12 πρωϊνό, 6 Ολοήμερο, 2 ώρες ενισχυτική) στο Δ.Σ. κοντακέικων.

è Ως πέμπτο θέμα (ΕΚΤΑΚΤΟ) τοποθετήθηκε η εκπαιδευτικός ΠΕ-60, Παπαδοπούλου Ευαγγελία, στο 3ο Νηπιαγωγείο Νέου Καρλοβάσου,  μετά από ανάκληση της απόσπασής της.

Πάντα στη διάθεσή σας
Κακαγιάννης Αντώνης
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: