Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τεράστια επιτυχία του adalis.gr από την αποκλειστική είδηση της παραίτησης του υπουργικού συμβουλίου και του σχηματισμού Κυβέρνησης προσωπικοτήτων

Μια τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία έκανε σήμερα το adalis.gr αφού λίγο μετά τις δύο, και όταν μόλις είχε βγει από το μέγαρο του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Γιώργος Παπανδρέου, εμείς σπεύσαμε να δημοσιοποιήσουμε πολύ νωρίς τον λόγο της συνάντησης.

Την αποκλειστική αυτή είδηση τολμήσαμε και την δημοσιεύσαμε παρά το γεγονός ότι τις πρώτες ώρες δεχτήκαμε τη χλεύη ορισμένων!
Επρεπε να περάσουν τέσσερις ολόκληρες ώρες, για να καταφέρουν άπαντες να διασταυρώσουν την αποκλειστική είδηση που γράψαμε ότι ο Πρωθυπουργός πήγε στον Πρόεδρο να του ανακοινώσει την πρόθεση του να παραιτηθεί ολόκληρο το Υπουργικό Συμβούλιο και στον σχηματισμό Οικουμενικής Κυβέρνησης με συμμετοχή προσωπικοτήτων από όλα τα κόμματα αλλά και μη βουλευτών!

Την είδηση υπέγραψε ο συνεργάτης μας Κώστας Φειδόπουλος και είναι γεγονός ότι με το που την αναρτήσαμε προκλήθηκε πανικός σε κόμματα και βουλευτές οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί μας διότι δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για τις προθέσεις του Πρωθυπουργού. Στο παζάρι που γίνεται αυτές τις ώρες κυριαρχεί η συμμετοχή ή όχι του Γ.Παπανδρέου στη νέα αυτή Κυβέρνηση πράγμα που όλα δείχνουν ότι ίσως να το αποδεχτεί τελικά.

Από τις 6 το απόγευμα, δηλαδή όταν γράφουμε αυτές τις γραμμές, το επιτελείο του Α.Σαμαρά πραγματοποιεί σύσκεψη προκειμένου να προτείνει συνολική πρόταση που θα αφορά σε πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στην νέα Κυβέρνηση.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα κόμματα αυτή τη στιγμή έχουν πάρει φωτιά!

H είδηση αυτή δημοσιεύτηκε στις 15/6/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: