Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Σταση εργασίας σήμερα των ιδοκτητών λεωφορείων και ταξί που μεταφέρουν τους μαθητές στην Ικαρία

Σε στάση εργασίας προχωρούν από σήμερα οι ιδοκτήτες λεωφορείων και ταξί που έχουν αναλάβει την μεταφορά των μαθητών από και προς το σχολείο.

Οι ιδιοκτήτες είναι απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό και έχουν λήξει οι συμβασεις τους από το τέλος του 2010, χωρίς να έχουν περάσει σε ανανέωση της σύμβασης τους.

Μάλιστα σήμερα Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, συσκέφτηκαν και τα 7 Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Ικαρίας, για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση αυτή μιας και η μεταφορά των μαθητών κυρίως από απομακρυσμένες περιοχές είναι αναγκαία και δεν πρέπει να στοιχίσει αυτός στους μαθητές με την απουσία τους από το σχολείο μιας και το μάθημα γίνεται κανονικά.
Ευελπιστούμε το ζήτημα να λυθεί άμεσα με την πληρωμή των οφειλώμενων δεδουλευμένων αλλά και με την υπογραφή νέων συμβάσεων για τους ιδιοκτήτες που μεταφέρουν τους μαθητές στα σχολεία της Ικαρίας. Αρμόδιος φορέας μέχρι και το τέλος του Δκεμβρίου ήταν το Επαρχείο, του οποίοθ η λειτουργία έπαψε να υπάρχει από το νέο έτος και θα πρέπει οι υπηρεσίες να υπαχθούν στο νέο Δήμο Ικαριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: