Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Πρωτοφανές για τη Σάμο έγκλημα διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή λεωφόρο της Σάμου

Ένας 29χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου και του Τμήματος Τροχαίας Σάμου, με τη συνδρομή της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και των στελεχών του Λιμεναρχείου Σάμου, για την εγκληματική ενέργεια εις βάρος 26χρονου άνδρα, που σημειώθηκε χτες βράδυ στην παραλιακή λεωφόρο της Σάμου. Οι αρχές αναζητούν και τους 2 άλλους δράστες.

Σοκ στην κοινωνία της Σάμου έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας, που σημειώθηκε στην καρδιά της πόλης. Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης απέναντι από το δικαστικό μέγαρο της Σάμου, όταν τρία άτομα επιτέθηκαν σε 26χρονο άνδρα, αλβανικής υπηκοότητας, και του κατάφεραν χτυπήματα με μαχαίρι. Οι δράστες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Ο άτυχος νέος  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σάμου, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Σάμου σήμερα το πρωί εντοπίστηκε το όχημα ενός εκ των δραστών, μέσα στο οποίο βρέθηκαν στοιχεία που συνδέονται με το έγκλημα.

Το θύμα, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε εμπλακεί στο επεισόδιο που είχε συμβεί το Νοέμβριο του 2008 στον εμπορικό δρόμο της Σάμου.

Ο αστυνομικός διευθυντής Σάμου, κος Κορδονούρης, μιλώντας στον «Αρμονία» είπε πως τρία άτομα που κάθονταν σε καφετέρια της περιοχής  βγήκαν στην παραλία και άρχισαν να διαπληκτίζονται. «Στη συνέχεια ο ένας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε, ενώ οι δράστες διέφυγαν με όχημα. Έχουν γίνει κάποιες συλλήψεις και όχι μόνο στο Βαθύ. Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο. Εντός της ημέρας θα φτάσει στη Σάμο κλιμάκιο από τα κεντρικά για να ερευνήσει το αυτοκίνητο. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αλλά είναι δύσκολο να ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει», είπε ο κος Κορδονούρης και επισήμανε πως από τι φαίνεται το έγκλημα δε σχετίζεται με το περιστατικό που είχε συμβεί το Νοέμβριο του 2008.

«Δε νομίζω πως τα 2 περιστατικά σχετίζονται, αν και το θύμα είχε εμπλακεί στο περιστατικό του 2008. Τότε είχαν προφυλακιστεί όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και στη συνέχεια αποφυλακίστηκαν, εκτός από το θανών που αφέθηκε ελεύθερος. Όλα ερευνώνται. Θα ερευνήσουμε όλα τα ενδεχόμενα», είπε ο αστυνομικός διευθυντής και τόνισε πως έχουν εντοπιστεί αρκετά στοιχεία.




Aκούστε τις δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή

Δεν υπάρχουν σχόλια: