Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Το "έλα να δεις"έγινε στον "αμαρτωλό" ΟΕΕΚ με την επιλογή των Διευθυντών ΙΕΚ


Οργή και αγανάκτηση έχουν προκαλέσει στους υποψηφίους Διευθντές για τα δημόσια ΙΕΚ τα σοβαρά λάθη στην μοριοδότησή τους, βάσει των οποίων εκείνοι που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα θα καταλάβουν και τις προκηρυσσόμενες θέσεις.

Τα λάθη ήταν τόσα που ο ΟΕΕΚ αναγκάστηκε να κααταρτίσει τρεις καταλάγους που o ένας "διόρθωνε" τον άλλον (σ.σ. οι κατάλογοι βρίσκοντσι στο αρχείο του esos.gr για κάθε υποψήφιο Διευθυντή).

Για παράδειγμα ο πρώτος

στη σειρα για τα ΙΕΚ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ στον ένα κατάλογο συγκεντρώνει 38,20 συνολικά μόρια στον άλλο πίνακα έχει 40,20 μόρια. Πρόκειται για μεγάλες διαφορές, γεγονος που προκαλεί ερωτηματικά. Κι αυτό αφορά τις υπηρεσίες ενός μεγάλου Οργανισμού, ό οποίος ήδη βρίσκεται στον εισαγγελέα για πολλές οικονομικές¨"αμαρτίες".

Πρόεδρος του ΟΕΕΚ σήμερα είναι Αγγελος Αγγελίδης, ο οποίος εφόσον δεν έχει σχέση με τα "λάθη" θα πρέπει να διενεργήσει ΕΔΕ.

Το esos.gr θα αναμένει από τον ΟΕΕΚ να εξηγήσει που οφείλονται οι τόσο μεγάλες διαφορές στα μόρια και φυσικά να ενημερώσει τους υποψήφιους Διευθυντές

Δεν υπάρχουν σχόλια: