Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Υπουργείο Παιδείας : Πρόσκληση εκπαιδευτικών Π.Ε. για εγγραφή και φοίτηση στα διδασκαλεία της χώρας . Εγγραφές από 01 έως και 10–09–10


Το Υπουργείο Παιδείας καλεί για μετεκπαίδευση στα Διδασκαλεία της χώρας τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. Δημόσιας Εκπαίδευσης που περιλαμβάνονται στους συνημμένους πίνακες εισακτέων.

Ορίζει τους Δ/ντες των Δ/νσεων και τους Προϊσταμένους των Γραφείων Πρωτ/θμιας Εκπ/σης να πληροφορήσουν εγγράφως όσους από τους παραπάνω καλούμενους εκπαιδευτικούς Δημόσιας εκπαίδευσης ανήκουν οργανικά στην περιφέρειά τους.

Οι εισαχθέντες εκπαιδευτικοί καλούνται:

α) να παρουσιαστούν από 01–09–10 έως και 10–09–10 στα Διδασκαλεία που εισάγονται για να εγγραφούν σύμφωνα με τις διατάξεις των αρθρ. 5, 6, 7 του Ν. 2327/95.

β) να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν μετεκπαιδευτεί κατά το παρελθόν σε οποιοδήποτε διδασκαλείο με δαπάνες του κράτους.

Σε περίπτωση ψευδούς δήλωσης θα διακόπτεται η φοίτησή τους και η απαλλαγή τους από τα διδακτικά τους καθήκοντα με υπουργική απόφαση που θα εκδίδεται μετά από πρόταση του προϊσταμένου του οικείου Γραφείου Π.Ε. και θα επανέρχονται στο σχολείο στο οποίο είναι διορισμένοι.

Όλα τα δικαιολογητικά των εισαχθέντων εκπ/κών θα καταχωρηθούν στον ατομικό τους φάκελο.


Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΪΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: