Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΔΝΤ: Τα μέτρα αποφασίστηκαν από την ελληνική κυβέρνηση !!!



Δεν ζητήσαμε εμείς τα μέτρα, λέει ο Νο. 2 του ΔΝΤ! - Η μέγιστη πολιτική απάτη του ΠΑΣΟΚ;

Δημοσιογράφος: Are the terms that the EU and the IMF impose on Greece too stringent? Does Greece even have a chance?

Lipsky: First of all the wording you used, is not accurate. This is a Greek program. Αll you have to do is read the speech that the Prime Minister made to the Greek Parliament and you will understand that they realize that they face the situation in which they had to take action. They were willing to take strong, resolute, frontloaded, very visible and credible action and that’s what the Parliament is voting now.

Αρνείται δηλαδή κατηγορηματικά ο Νο. 2 του ΔΝΤ ότι τα μέτρα επεβλήθησαν στην Ελλάδα από το ΔΝΤ και την Ε.Ε. και μας πληροφορεί ότι είναι ένα ελληνικό πρόγραμμα, που θα το δούμε, λέει, ότι είναι ελληνικό, αν διαβάσουμε το λόγο του πρωθυπουργού στη Βουλή! Ήταν, λέει, ΠΡΟΘΥΜΟΙ να πάρουν, δυνατά, αποφασιστικά, εμπροσθοβαρή, πολύ σαφή και αξιόπιστα μέτρα!

Ο Μ. Ιγνατίου στο δελτίο του MEGA (14.05.2010) λέει ότι ο Στρος-Καν (ο διευθυντής του ΔΝΤ) του είπε και επέμενε ότι το πρόγραμμα λιτότητας το έκανε η Κυβέρνηση ΓΑΠ που κάλεσε το ΔΝΤ στην Ελλάδα!! Η Τρέμη προσπαθεί να κουκουλώσει την αλήθεια που "ξέφυγε" και καταλήγει να τον κόψει και του βάζει τελεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: