Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2010 από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ



Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν σήμερα (31-3-10) οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Οι έγκυρες αιτήσεις που υποβλήθηκαν ανήλθαν σε 15.615. Από τις παραπάνω αιτήσεις ικανοποιήθηκαν 3.910 (ποσοστό 25,09 %).

Μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων από το Υπουργείο, τα ΠΥΣΔΕ θα ανακοινώσουν στους εκπαιδευτικούς τα οργανικά κενά σε σχολικές μονάδες και οι μετατιθέμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις Δ/νσεις Εκπ/σης που έχουν μετατεθεί, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

Οι εκπαιδευτικοί μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31-8-2010, συνεχιζόμενης όμως της εν λόγω απόσπασης, μέχρι τη λήξη της.

Από τα ανωτέρω εξαιρούνται όσοι από τους μετατιθέμενους εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στη διαδικασία των εξετάσεων, οι οποίοι οφείλουν να παρουσιαστούν εντός εύλογου χρόνου μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους και οπωσδήποτε εντός του μηνός Ιουλίου 2010

Oι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

Δείτε τις μεταθέσεις   από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, τις  βάσεις  των μεταθέσεων, τις μεταθέσεις σε σχολικές μονάδες Ειδικής αγωγής και ΚΕΔΔΥ   και τις μεταθέσεις σε Διαπολιτισμικά - Καλλιτεχνικά - Πειραματικά - Μουσικά  σχολεία.

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, η ημερομηνία λήξης του διδακτικού έτους 2009-2010 των Ημερησίων και Εσπερινών Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και των Επαγγελματικών Σχολών της χώρας, ορίζεται η Τετάρτη 12 Μαΐου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: