Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α'/θμιας & Β'/θμιας στα Μειονοτικά Σχολεία-2η ΦΑΣΗ



Ανακοινώθηκε από το Συντονιστικό Γραφείο Μειονοτικών Σχολείων η εγκύκλιος που αφορά τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών Α’/θμιας & Β’/θμιας εκπαίδευσης στα μειονοτικά σχολεία. Σύμφωνα με αυτή, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:
  • Αν επιθυμούν τη μετάθεσή τους στο μειονοτικά σχολεία, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση μετάθεσης στη Διεύθυνση ή το Γραφείο στο οποίο ανήκουν οργανικά, μέχρι τις 26-1-2010.
  • Το έντυπο εισήγησης, αφού συμπληρωθεί με όλα τα στοιχεία και τα δικαιούμενα μόρια και αφού υπογραφεί από τον Προϊστάμενο, θα αποσταλεί στο Συντονιστικό Γραφείο μέχρι τις 29-1-2010.
  •  Οι εκπαιδευτικοί που ζητούν μετάθεση σε Μειονοτικά Σχολεία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 1 του Ν. 2341/1995, οφείλουν να παρουσιαστούν ενώπιον του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, για προφορική συνέντευξη, σε διαφορετική περίπτωση η αίτησή τους θα απορριφθεί.

    Η συνέντευξη θα δοθεί στο Συντονιστικό Γραφείο Μειονοτικών Σχολείων στην Κομοτηνή, Παναγή Τσαλδάρη 56-58, 2ος όροφος:
  • Για όλους τους εκπαιδευτικούς Β'/θμιας, στις 16 Φεβρουαρίου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:30 π.μ.
    • Για τους εκπαιδευτικούς Α'/θμιας που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση σε Διεύθυνση/Γραφείο Α'/θμιας Εκπαίδευσης εκτός Θράκης, στις 16 Φεβρουαρίου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:30 π.μ.,
    • Για τους εκπαιδευτικούς Α'/θμιας που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση σε Διεύθυνση/Γραφείο Α'/θμιας Εκπαίδευσης στους Νομούς Έβρού & Ξάνθης (εκτός των εκπαιδευτικών που υπηρετούν οργανικά ή είναι αποσπασμενοι στα σχολεία του Νομού Έβρου που ανήκουν στο 1ο Γραφείο Π.Ε. Μειονοτικών Ροδόπης), στις 17 Φεβρουαρίου 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:30 π.μ.,
    • Για τους εκπαιδευτικούς Α'/θμιας που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση σε Διεύθυνση/Γραφείο Α'/θμιας Εκπαίδευσης του Νομό Ροδόπης (συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που υπηρετούν οργανικά ή είναι αποσπασμένοι στα μειονοτικά σχολεία του Νομού Έβρου που ανήκουν στο 1ο Γραφείο Π.Ε. του Νομού Ροδόπης), στις 18 Φεβρουαρίου 2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30 π.μ..
    περισσότερα

    Δεν υπάρχουν σχόλια: